Üye Sayısı: 126,005 Konu Sayısı: 121,235 Mesaj Sayısı: 1,343,433 Çevrim İçi Olanlar: 561 Son Üye: muratumut |
can engin hiç kredi işiyle uğraşmayanın bile kredi puanı hesaplanabiliyor 650 ila 1300 arasında 800 den aşağı olası risklimi ne tam sayıları bilmiyorum ama aklımda öyle kalmış yani engelli diyip...
Şizofrenix Bugün, 03:35nurangl
Burada başlığı vardı geçen seneden. Notlar paylaşılıyordu.
Matematik ve türkçen iyiyse gerisi zaten yapabilirsin.
Gk soruları çok zor değil.
dr.erdal
Şubat 2019 da rapor yönetmeliği değiştiğinden 18 yaş altı oğlunuzun ÇÖZGER'unda özel gereksinim ibaresi olup oran bulunmamaktadır.
Özel gereksinim %90 ve üzeri orana karşılık...
Başa gelen felâket, belâ, afet, sıkıntı, ceza gibi olaylar için kullanılan bir terim. Bir musibete uğrayan kimse, ya Allah (c.c.) tarafından imtihan edilmekte veya işlediği bir kötülüğe karşı...
Bugün 01:27merhaba arkadaşlar benim babam yüzde 50 ortapedik raporlu h sınıfı ehliyeti var otomatik vitesli araç kullanabilir raporu var sormak istediğim babam adına alacağımız ötv siz aracı babam dan başka...
08.12-2019 20:12Merhaba arkadaşlar 2006 yılanda sürekli raporum var yine 2006 vergi indirimi için raporumu vergi dairesine götürdüm onlarda ankaraya gönderdi 3 ay sonra %40 olan raporumu %55 olarak yükseltmişler...
06.12-2019 14:34
cok tskr ederim verdiginiz kiymetli bilgiler...
cok tskr ederim verdiginiz kiymetli bilgiler icin. bu konuda hic bilgim yoktu. yarin hemen otv siz arac alimini sorcam ve esimin erken emeklilik hakki ve vergi indirimi sorcam. saygilarmi sunarim size
dr.erdal Bugün, 05:26