Üye Sayısı: 141,874 Konu Sayısı: 136,303 Mesaj Sayısı: 1,647,569 Çevrim İçi Olanlar: 874 Son Üye: serkan7621 |
engellilerin çalışma saatleri ile bir düzenleme yapılması gerekiyor bence. Normal sağlıklı bir insan ile çalışma saatleri nasıl aynı olur. Haftalık veya aylık çalışma saatlerinin azaltılması...
ozi-82 Bugün, 11:35bana bak lan dingil . BEnım agzımı bozma . BEn ne yapmısım da benım gıbıler yüzünden engellılerın hakkı elınden alınmıs.. Clıo yeterlı gelmez herkes ıstedıgı aracı alsın dedık dıye mı hakları...
egemmm Bugün, 11:34Bildiğiniz gibi bu hafta 6 parti ortak politikalar mutabakat metnini açıkladı. Metinde "engelliler" diye özel bir bölüm var.İncelemek isteyenler için metni iletiyorum
...
Toprak0407
2008 öncesi girişli (506'ya tabi) ssk emeklisi 4b bağkurlu olduğunda emekli maaşından sosyal güvenlik destek primi kesilir ve emekli maaşı almaya devam eder: bkz.
Bu site çok faydalı bir site . Fakat bir sorun yaşıyorum siteyle ilgili. Birincisi akıllı telefondan siteye girdiğimde sitenin tamamını göremiyorum . Sitenin akıllı telefonlara görede uyarlanırsa...
Bugün 00:40Engelli araç sahibi kaç yıl sonra mtv öder ?
Bugün 00:13Engelli bakım maaşımız her yıl zam geldikten sonra 1 ay gecikmeli yatıyor. Yani ocak ayının başında zam açıklanıyor fakat zamlı evde bakım maaşımız ocak ayında değil, şubat ayında yatıyor. Yıllın...
Bugün 00:10Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...
24.01-2023 12:53
Benım kaza sdece bas parmak ozamn sdece ortopedi...
Benım kaza sdece bas parmak ozamn sdece ortopedi ye gircem heyete
Sonrose Bugün, 11:36