Üye Sayısı: 133,835 Konu Sayısı: 129,496 Mesaj Sayısı: 1,550,254 Çevrim İçi Olanlar: 759 Son Üye: Egenin_Mavisi |
Arkadaşlar bizlerde aynı durumdayız oranları düşürdüler ayrıca doktorlar oran vermekten bile korkuyor mahkemeye verdik ve ajanslara bildirdik haksızlık ve mağduriyet bu başka bişiy değil, yazıklar...
Kuru Bugün, 14:46Merhabalar ben belediye de Engelli işçi kadrosunda çalışıyorum malum bilindiği üzere COVİD-19 sebebi ile idari izindeyim fakat çalışmakta olduğum spor salonunu kaymakamlık el koyduğu için işten...
Cagriozbkr36 Bugün, 14:35Allah kolaylık versin Yeniden raporunuzu çıkartırsanız maaşınızı bağlıyorlar. Sizlere 3 ay süre veriyorlar bu sürede raporunuzu yenilemez iseniz buarada verdikleri parayı misli ile geri alıyorlar....
balik61 Bugün, 14:34Belrener
sgk da aynı hastaneye misek ediyor? O arada bi karışıklık olur ama sonuçta iki ayrı işlem olarak kayda geçer diye tahmin ediyorum. Ben olsam evet, günü gelince girerim kurula ve engelli...
Tut elinden eski bir şiirin Çal kapımı yine sevgili Gülüşünde kelebek öyküleri var senin Duvarlarında dört mevsim melodi Yaşamak daha mavi Ölmek kayıp bir şehir
14.04-2021 21:14Tek teselli edebilen Bize şah damarından daha yakın olan, Gerçek manada, susduğumuz halde bile bizi duyup anlayabilen Heran bizi gören ve heran yanımızda olan güç kuvvet kudret rahmet ve...
12.04-2021 23:28ıstanbul il sağlık müdürlügünde komisyona gidicem randevu gerekiyor mu ehliyet için
11.04-2021 19:59Tırnaklarından söküldüğümüz gecenin üstüne and olsun ki Bu gece de seni düşüneceğim. Defnedilir unutulan afili sözler Selasız ve sedasızdır çoğu terk edişler Kaçışı olmayan ölümler yürür...
09.04-2021 18:59https://www.haberkritik.net/makale_4289_19.html
07.04-2021 14:23
Maalesef öyle ama bize oran düştü vs. de...
Maalesef öyle ama bize oran düştü vs. de demediler, sadece sahte dediler ne kontrol muayenesi ne de bir bilgi yazısı hiç bir şey yok.
Balcazar Bugün, 14:47