Üye Sayısı: 132,180 Konu Sayısı: 128,024 Mesaj Sayısı: 1,511,344 Çevrim İçi Olanlar: 1004 Son Üye: 40tolga |
Dönem dönem artıp azalıyor Yılmaz Bey... Fakat hiçbir zaman tamamen bitmedi.. Ben doktorlardan ümidi kestiğim için gitmiyorum artık.. İşte en son şubat 2020 da gittim mr da sorun dedi.. Ama ağrıyor...
murat123456 Bugün, 00:12Selamlar,
Bu soru yanlış anlaşılmasın herkesin dini kendine ama merak ettiğim için samimi olarak sormak istiyorum.
Engelli bireyler olarak eğitimler bir şekilde zor şartlarda tamamlanıyor....
Tercanli41 benim bildiğimde ortopedik rahatsızlığı olanların oranlarına bakılmaksızın özel tertibatlı takılacaksa eğer alabiliyor ötvsiz aracı. Dediğiniz gibi varsa oran şartı en az %40 olması...
yilmazthm21 Dün, 23:46Tercanli41
bütün rapor, tetkik & epikrizleriniz tamsa, ve hastalıklarınızın engel kitapçığından somut bir karşılığı varsa başka bir hastanedende aynı derece raporu alabilirisniz diye düşünüyorum....
Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30Ve bir gün Cebrail bir haberle gelir; Hüseyin Fırat kıyısında şehit edilecektir. Orası, üzüntülü, tasalı, mihnetli ve belalı bir yerdir. Hz. Hüseyin: Yeğenim! Allah'a and olsun ki amcanı...
08.01-2021 00:15Seyyid İbn-i Tavus "Luhuf" adlı kitabında Hz. Kasım b. Hasan’ın (a.s) savaş meydanında ve şehadeti hakkında şöyle yazmaktadır: Ravi şöyle nakletmektedir: Yüzü ay parçası olan bir genç meydana...
05.01-2021 17:55
Engelli memurum vergi indirimi alıyorum.Agi neden düşük veriliyor? Bilgisi olan var m
Arkadaşlar kamuda engelli memur olarak çalışıyorum. 3 çocuğum var eşim çalışmıyor normalde almam gereken agi 456 tl olması gerekirken ben 277 tl alıyorum ve 12 ay boyunca bu kesinti yapılıyor. Vergi...
bertan Bugün, 00:12