Üye Sayısı: 141,933 Konu Sayısı: 136,343 Mesaj Sayısı: 1,648,255 Çevrim İçi Olanlar: 510 Son Üye: Selma Düzen Karanfil |
OturanBoğa
Sağolasınız enfeksiyon var dedi doktor. Üşümede oluyo evet.
Chucky859 Şu sayfayı da incele yol gösterici olacaktır, memuriyet ile ilgili.
ADALETE SİTEM Bugün, 00:16selamlar dostlar benim 2 kızım engeli raporları engel durumları 50 oranında kendi üzerime araç alırsam bunların maaşları kesilirmi bilgisiolan arkdaşlar bilgi verirmisinis şimdiden herkese teşekkürler
nevzat Bugün, 00:14Chucky859 Şu sayfayı incele ve seni başka bir sayfada daha etiketleyeceğim o etiketlediğim sayfayı da incele her iki sayfada da bir katılımcımız polis memuru, diğer sayfada ise bir öğretmen...
ADALETE SİTEM Bugün, 00:13Berber Çırağı Süpürgesini eline aldı, ilk günün de Çıraklığının ilk gününde Saç ve sakal süpürdü durdu Ustasının yumuşaklığı ile, Çıraklığının ilk günün de Aylarca takip etti ustasını Eli...
Dün 18:42SEVGİLİ PROTEZ KULLANICILARI YEDEK PARÇA PROTEZ MALZEMELERİNİ(HER MARKA SİLİKONLAR,HER MARKA DİZLİKLER,GÜDÜK HAVLU ÇORAPLARI,AYAKLAR,AYAK KILIFLARI,AKTİF VAKUM POMPALARI,VAKUM SİSTEMLERİ,...) ...
04.02-2023 13:09Merhaba arkadaşlar.Esim % 84 engelli.raporumuz ortopedik bugünlerde bir araç almaya karar verdik vergi dairesi bizden ehliyetimizde 10.04 kodu istedi.esimin sağ kol hareketi kısıtlılığı var.raporda...
04.02-2023 03:22Bu site çok faydalı bir site . Fakat bir sorun yaşıyorum siteyle ilgili. Birincisi akıllı telefondan siteye girdiğimde sitenin tamamını göremiyorum . Sitenin akıllı telefonlara görede uyarlanırsa...
02.02-2023 00:40Engelli araç sahibi kaç yıl sonra mtv öder ?
02.02-2023 00:13
Ne kadar para yatacağını e-devlet üzerinden...
Ne kadar para yatacağını e-devlet üzerinden görebilmeniz gerekiyor.
efeydgn Bugün, 01:01