Üye Sayısı: 132,161 Konu Sayısı: 128,001 Mesaj Sayısı: 1,510,625 Çevrim İçi Olanlar: 989 Son Üye: Melek23 |
Cumali bey oncelıkle ilgı ve alakanzdan dolayı cok tsk edrm.evet zaten hastane kayıtlarına iş kazası olarak gectı hatta bır nüshasını bn aldm.şuan jandarma babamın ıfadesını almak için beklıyor cnku...
ADEM GÜNEŞ Bugün, 23:28Hastaneye gittiğinizde ötv için olduğunu ve ayak kısalığını mutlaka doktora söyleyin yoksa ölçmüyorlar. Sonrasında rapor eksik çıkıyor. Bilginiz olsun
neslihankocaman Bugün, 23:21OğuzHan112 Abi kıta hastanesinde muaf etceklerini biliyorum sadece şunu soruyorum doktor dediki hava degişimini 90 güne tamamlayıp öyle çürük alcaksın şuan 60 gün hava degişimim oldu kıtama gitmeden...
burak3434 Bugün, 23:02merhaba arkadaşlar ötv inidirimli rapor almak için yapmamız gereken adımlar nelerdir?
not:b sınıfı ehliyetim var ve ehliyetimde 10.02 kou var ayrıca daha önce almış olduğum raporda otomatik vitesli...
Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
Bugün 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30Ve bir gün Cebrail bir haberle gelir; Hüseyin Fırat kıyısında şehit edilecektir. Orası, üzüntülü, tasalı, mihnetli ve belalı bir yerdir. Hz. Hüseyin: Yeğenim! Allah'a and olsun ki amcanı...
08.01-2021 00:15Seyyid İbn-i Tavus "Luhuf" adlı kitabında Hz. Kasım b. Hasan’ın (a.s) savaş meydanında ve şehadeti hakkında şöyle yazmaktadır: Ravi şöyle nakletmektedir: Yüzü ay parçası olan bir genç meydana...
05.01-2021 17:55
Bulunduğun yerdeki doktor 30 gün hava değişimi...
Bulunduğun yerdeki doktor 30 gün hava değişimi varebilir,
OğuzHan112 Bugün, 23:30Yetkisi var.
Ancak işler daha kötü de olabilir,isterseniz ön bilgi almak için doktorla konuşun.
Hasta felan değilsin hadi birliğine...