Üye Sayısı: 133,061 Konu Sayısı: 128,846 Mesaj Sayısı: 1,537,862 Çevrim İçi Olanlar: 954 Son Üye: Yaprak123 |
canemir
Merhaba, aşı hakkında tüm resmi bilgi ve takibini ekte bulunan Sağlık Bakanlığı resmi sitesinden günlük güncelemeler ile takip edebilirsiniz.Ayıca aşılama sırasının tablosuda internet...
Enver Güngör
Son 1 yıl dır evrakların gelmesi 7-8 ay süresinde gelmektedir.Ancak bu ayın başında vergi daireleri Mart ayından itibaren başvuru yapanları yeni bir sistemden evraklarını...
Merhaba,
Yanlış anlamazsanız bilgiyi nereden aldınız ? 3 Şubattan önce başvuranlar ne işlem yapacaklar daha doğrusu nereye başvuracaklar yapacaklar bilginiz var mı
MERHABA BEN 2004 YILINDA KAMUDA 4a lı olarak çalışmaya başladım(ortopedi %40) engelli kadrosunda 2006 yılında vergi indirimi %35 geldi. şuanda 7000 pirim günüm var. yaş bekliyorum. 2020 yılında uyku...
Bugün 13:40Merhabalar ben bişey sormak istiyorum. 17 yaşında erkek bir yeğenim var.boyu 1.62 Kendince sorun ediyor bu durumu Ankarada iyi bir endokrılojı uzmanı bılen varmı.18 den kucuk oldugu ıcın cocuk...
Dün 15:37Engelliler için veya normal uzaktan eğitim ve uzaktan sınavlarına girebileceğimiz üniversite var mı ? bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim üniversite okumak istiyorum
26.02-2021 17:42Usul usul seviyorum seni Dağıtmadan avuçlarımdaki ışığı Sesin süzüldükçe uykumun derinlerine Camda bir tık sesi suretinde oluyorsun Hatırasında türkü, kurutulmuş akasya Kumdan yaşlar...
25.02-2021 20:54Dilimin koyaklarinda bir deniz oluyor, Coşuyorsun sonra... Huzurlu bir göğsü var ellerinin Cehennem dölü bir sancıyı dindiren Pıhtı pıhtı damarlarımda Sen. Acıtırsa sevginin fazlası Canı...
18.02-2021 19:33
Mektepli1967 Merhaba,ortada çok yoğun bilgi...
Mektepli1967
Bilgi Hazinedir Bugün, 22:57Merhaba,ortada çok yoğun bilgi paylaşımı ile deneyim farklılıkları nedeni ile çeşitli sonuçlar mevcuttur.
Yeni başvurular ile ilgili sistem değişikliği yapıldığını öğrenmenin ve...