Üye Sayısı: 141,877 Konu Sayısı: 136,303 Mesaj Sayısı: 1,647,604 Çevrim İçi Olanlar: 869 Son Üye: elifceee |
Bi arkadas daha önce bunla alakali konu açtı tarım orman baslamadan önce meb gibi tayin vermiyormus bence tarım orman personel subey i arayın cevap verirler cevabına burda paylasinki diğer arkadaşlar...
Şamil67 Bugün, 14:10Arkadaşlar
sanırım bir yanlış anlaşılma var
bu post sadece bir metinde bizimle ilgili alanda bilgilendirme içerdiği için paylaşılmıştır
6lı masa iyi yada kotu dedikodusu yapmak için ...
6'lı masa + mini tabure. Bu ekipten vatana millete hayır gelmez...
kenan91 Bugün, 13:55O zaman rayolojiyi almanı tavsiye ederim. Çünkü dosyada olmasına rahmen adli tıp beş yıl önceki görüntüleri istedi ve baya uğraştım. Uğraşmaman için dedim. Peki kazadan sonraki raporun bittimi
Cannnnnnn Bugün, 13:49Bu site çok faydalı bir site . Fakat bir sorun yaşıyorum siteyle ilgili. Birincisi akıllı telefondan siteye girdiğimde sitenin tamamını göremiyorum . Sitenin akıllı telefonlara görede uyarlanırsa...
Bugün 00:40Engelli araç sahibi kaç yıl sonra mtv öder ?
Bugün 00:13Engelli bakım maaşımız her yıl zam geldikten sonra 1 ay gecikmeli yatıyor. Yani ocak ayının başında zam açıklanıyor fakat zamlı evde bakım maaşımız ocak ayında değil, şubat ayında yatıyor. Yıllın...
Bugün 00:10Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...
24.01-2023 12:53
Raporum daha bıtmedı 20 gun faln var fızık...
Raporum daha bıtmedı 20 gun faln var fızık görüyorum radyoloji nerden alıyruz
Sonrose Bugün, 14:12