Üye Sayısı: 132,302 Konu Sayısı: 128,164 Mesaj Sayısı: 1,515,926 Çevrim İçi Olanlar: 989 Son Üye: Yağmur Çelik |
Sanırım başarıyla ek karar almışsınız tebrikler. 😀
Bizim raporda da ÖTV ibaresi yer almakta. Ancak vasi kararı 3 aylık. 3 aylık olması ek karar için olumsuzluk yaratır mı?
Önümüzdeki hafta ek...
Proforma zorunlu maalesef hocam. İlk olarak ÖTV düşülmüş haldeki proforma faturayı götürdüm, onu kabul etmediler. Sanki hiç muafiyet yokmuş gibi ÖTV'li tutar üzerinden fatura getirmem istendi.
...
Zihinsel engelliler kendi üstüne araba alabilirimi şartları nelerdir 1.derece akrabalarıda arabayı kullanabilirmi anne baba kardeş gibi
Kevser er Dün, 23:39Atandığınızda rapor süreli süresiz farketmeden kurum yeniden isteyebilir.süreli raporunuzunda günü gelmeden 3 ay için de halledilmesi gerekir .bu şartlar pandemiden dolayı esnetilmiş olabilir.
Nurtan Dün, 23:27Anne:Simidini yemedin oğlum. Selim:Ben eve gitmek istiyorum.Ne işimiz var bu parkta . Anne: Evimiz yok artik oğlum ,neden beni anlamak istemiyorsun.İstersen seni ananenin yani...
Dün 18:06Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
19.01-2021 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30
Sıralamamam 22, Ankara İzmir Antalya Konya Ve...
Sıralamamam 22, Ankara İzmir Antalya Konya Ve Erzurum başta olmak üzere neredeyse tüm memur kadrolarını yazdım.
SezerS. Bugün, 00:09MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi