Üye Sayısı: 132,997 Konu Sayısı: 128,806 Mesaj Sayısı: 1,536,374 Çevrim İçi Olanlar: 337 Son Üye: Samet0634 |
Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Babam covid geçirmedi. Son zamanlarda göğsüm ağrıyor, sırtım ağrıyor diyordu. Birkaç kez kolunun uyuştuğunu söylemişti. Pencere açık yatıyorum ondandır...
Hilal92 Bugün, 03:54Merhaba arkadaşlar
ben hem ehliyet alabilmek için
hemde askerlik işlemleri için
ve istihtam için
aynı anda sağlık kurulu raporu
albilirmiyim
hastalığım bipolar ve üçüncü sağlık kurulu...
Merhabalar,
EKPSS-2020 sonrası Ocak ayı atamaları gerçekleşti sanıyorum. Şu an branş bazında "atananların dahil edilmediği" sıralamaları görebiliyor musunuz?
Rabbimin sevdiği kulusun haberin yok.
Çünkü hep erteliyorum diyorsun. Bunun anlamı nefes aldığın için hayatta umut var demektr. Bunun anlamı bu kardeşim. :)
O yüzden sakın pes etme. İçini ferah...
Engelliler için veya normal uzaktan eğitim ve uzaktan sınavlarına girebileceğimiz üniversite var mı ? bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim üniversite okumak istiyorum
26.02-2021 17:42Usul usul seviyorum seni Dağıtmadan avuçlarımdaki ışığı Sesin süzüldükçe uykumun derinlerine Camda bir tık sesi suretinde oluyorsun Hatırasında türkü, kurutulmuş akasya Kumdan yaşlar...
25.02-2021 20:54Dilimin koyaklarinda bir deniz oluyor, Coşuyorsun sonra... Huzurlu bir göğsü var ellerinin Cehennem dölü bir sancıyı dindiren Pıhtı pıhtı damarlarımda Sen. Acıtırsa sevginin fazlası Canı...
18.02-2021 19:33Öncelikle daha önce forum kullanmadığımı belirtmek istiyorum umarım sorumu yanlış yerde yazmamışımdır. 11 yıldır bipolar bozukluk tedavisi görüyorum. Teşhis edilmesinden ve ilaç tedavisi...
17.02-2021 17:04göğüs kafesinde kuş besleyen bir kadın oluyorum on sekiz yıl sonra sıradan,basit şeyleri özlüyoruz aslında üstümüzdekileri değiştirme zamanı çoktan geçmiş olmalı ve kuşları besleme vakti ...
14.02-2021 01:20
Arkadaşlar eksik evrak bilgisi nasil ve nereye...
Arkadaşlar eksik evrak bilgisi nasil ve nereye bildiriliyor evisemi yoksa telefon mu açıp bilgi veriyorlar
Cevatalp Bugün, 04:19