Üye Sayısı: 132,190 Konu Sayısı: 128,035 Mesaj Sayısı: 1,511,691 Çevrim İçi Olanlar: 891 Son Üye: .mavi |
Merhaba. Çevre ve şehirlik için de göreve başlamadan tayin hakkı var mıdır?
Lln Bugün, 18:08genel olarak iiyim şükür biraz dağılınca kendimi hemen toparlarım zaten çocuk olunca öyle dağılma lüksün yok hep güçlü durmam lazım.Dünden beri değişen oranlara bakıyorum yendien başvursam mart gibi...
hanifeaydin Bugün, 18:06teşekkürler--tedaviniz nasıl , iviq sizde işe yaradı mı engelli raporu verildi mi?
hanifeaydin Bugün, 18:012014 alımında diyanet 150 engellinin atamasını iptal etmişti hatırlarsanız engelini begenmemişti ruhsal duygusalları hep elemişti bari başta uyarı koysalardı şunlar şunlar olmaz diye adamların...
(Gölge) Bugün, 18:00Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30Ve bir gün Cebrail bir haberle gelir; Hüseyin Fırat kıyısında şehit edilecektir. Orası, üzüntülü, tasalı, mihnetli ve belalı bir yerdir. Hz. Hüseyin: Yeğenim! Allah'a and olsun ki amcanı...
08.01-2021 00:15Seyyid İbn-i Tavus "Luhuf" adlı kitabında Hz. Kasım b. Hasan’ın (a.s) savaş meydanında ve şehadeti hakkında şöyle yazmaktadır: Ravi şöyle nakletmektedir: Yüzü ay parçası olan bir genç meydana...
05.01-2021 17:55
Rivotril kullanan arkadaşlar oldumu hiç
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır neurontin 800 ve lyrica 300 kullanıyordum malum artık yazdıramıyorum ama elimde 2 kutu rivotril var ilk içmemde 5 saat aralıksız dünyayla alakam kesildi ve ne ara...
emrerivotril Bugün, 18:12