Üye Sayısı: 132,354 Konu Sayısı: 128,205 Mesaj Sayısı: 1,517,831 Çevrim İçi Olanlar: 924 Son Üye: Ferit Şahin |
Cevabınız için teşekkür ederim...Aracim 2015 model yine de bu işlemi şuan yaptırabilirim öyle mi?
Çağrı4545 Bugün, 13:45Memurluğa yükselme sınavları oluyor.Hizmetlide olsan sonuçta memursun..Temizlik yapılacak diye birşey yok..Amir niteliklerine görevlendiriyor..
Mamigfb Bugün, 13:17Biz 4 kisiydik kardesim 1 sene once evlendigi icin ikametgahini aldirdi 3 kisi kaldik..acaba bildirmem gerekiyormu yoksa sistemde gorunup duserlermi 1 kisi ciktigini
Derbeder_55 Bugün, 13:06Ben ilk önceleri Leponex kullanıyordum.Maddi durumum iyi olmadığı için Clonex kullanmaya başladım.Bence doktorunuza Clonex ilacını sorun.Yan etki olarak aşırı derecede salka oluyor
Members Bugün, 13:04Anne:Simidini yemedin oğlum. Selim:Ben eve gitmek istiyorum.Ne işimiz var bu parkta . Anne: Evimiz yok artik oğlum ,neden beni anlamak istemiyorsun.İstersen seni ananenin yani...
22.01-2021 18:06Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
19.01-2021 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30
Benim bildiğim rapor için gitmenize gerek yok....
Benim bildiğim rapor için gitmenize gerek yok. Vergi indirim sürenizi beklemeniz süresi dolmadan 3-4 ay önce tekrar başvurmanız gerekme te. Benim vergi indirim süremin bitmesine 1 ay kala emekliliğim...
egeli_35 Bugün, 14:07