Üye Sayısı: 141,875 Konu Sayısı: 136,303 Mesaj Sayısı: 1,647,579 Çevrim İçi Olanlar: 850 Son Üye: Funda04 |
Bana göre epikrizini hastaneye git al oku. Hangi doktor ne yazmış bak. Tahminim ortopedi fizik tedavi pisikiyatri den istenilecek. Epikrizi hastaneye gidip isteyebiliyordun. Onu zaten alacaksın. Onu...
Cannnnnnn Bugün, 12:28egemmm Ortopedik engelli de engelli birey harici kimse kullanamaz Otomatik olsa dahi. Çıkan yönetmelik maalesef bu yönde
cagriikosee Bugün, 12:23ozi-82 engellilerin çalışma saatleri neden düzenleme yapılması gerekıyor ?
ve normal sağlıklı ınsanlara göre zaten ayrıcalıklısın hıc çalışma devlet sana yattığın yerden maaş versın adaletlı olur mu...
Bu site çok faydalı bir site . Fakat bir sorun yaşıyorum siteyle ilgili. Birincisi akıllı telefondan siteye girdiğimde sitenin tamamını göremiyorum . Sitenin akıllı telefonlara görede uyarlanırsa...
Bugün 00:40Engelli araç sahibi kaç yıl sonra mtv öder ?
Bugün 00:13Engelli bakım maaşımız her yıl zam geldikten sonra 1 ay gecikmeli yatıyor. Yani ocak ayının başında zam açıklanıyor fakat zamlı evde bakım maaşımız ocak ayında değil, şubat ayında yatıyor. Yıllın...
Bugün 00:10Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...
24.01-2023 12:53
bana bak bursalı erzurumlunun hışmına uğramadan...
bana bak bursalı erzurumlunun hışmına uğramadan yolunu al
asidadaş Bugün, 12:53