Üye Sayısı: 132,155 Konu Sayısı: 127,999 Mesaj Sayısı: 1,510,391 Çevrim İçi Olanlar: 920 Son Üye: Humurgan61 |
Lisans maliye ( herhangi bir lisans mezunu olan kod 4001 değilmi ) klavuza bakıyorum sadece ortaöğretim mezunu tercihi var
Oraya kadar bakabiliyorum zaten de orda sadece ortaöğretim mezunu tercihi...
Rebellious
yo yav niye ölecen.
şartları tuttuk kerri alır sıkıntı yok.
onur2580
bahsettıklerın artık her evde var hemde bazı evlerde 2 şer tane belkıde daha fazla.gelen görevlı kıl ve işgüzar biri deilse bişi olmaz
Umutlar3434
kardeş 65 yaş maaşında eşlerin gelirlerine bakıolar.annenız dul maaşı alıomuş bu dul maaşınızı babanzı vefat ettıgı için değil boşanma sebeıyle galıba nafaka bağlanma durumu dediğine...
Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
Bugün 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30Ve bir gün Cebrail bir haberle gelir; Hüseyin Fırat kıyısında şehit edilecektir. Orası, üzüntülü, tasalı, mihnetli ve belalı bir yerdir. Hz. Hüseyin: Yeğenim! Allah'a and olsun ki amcanı...
08.01-2021 00:15Seyyid İbn-i Tavus "Luhuf" adlı kitabında Hz. Kasım b. Hasan’ın (a.s) savaş meydanında ve şehadeti hakkında şöyle yazmaktadır: Ravi şöyle nakletmektedir: Yüzü ay parçası olan bir genç meydana...
05.01-2021 17:55
engelli adına alındık kerri parayı verenın önemı...
engelli adına alındık kerri parayı verenın önemı yok engellıden çıkmıs gibi işlem ederler.kaldıkı hak engellı için verilmiş akrabaları için alınsın dıe değil fakat engellı adına alınıp aracı...
-mka Bugün, 18:23