Üye Sayısı: 132,954 Konu Sayısı: 128,782 Mesaj Sayısı: 1,535,618 Çevrim İçi Olanlar: 738 Son Üye: caagrii |
Arkadaşlar dediklerinizin sonucu anladığım şey laf oyunlarıyla 250 yada 300 TL ücret çıkarıyorlar haksız olarak
mervee2 Bugün, 14:33Annem buyuk bir universite hastanesinde kanser ve immunoloji bolumumun takipli ve kayıtli hastası. Yaşadığımız şehirdeki küçük hastanede bu bölümler yok ama burada psikiyatri(anksiyete hastasi)...
mervee2 Bugün, 14:28Erken yatma durumu yok Ptt kurum odemelerinde odeme gunu yaziyor ayin 8.Pazartesi alicaksiniz 7.pazara denk geldigi icin
EYVALLAH. Bugün, 14:02Engelliler için veya normal uzaktan eğitim ve uzaktan sınavlarına girebileceğimiz üniversite var mı ? bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim üniversite okumak istiyorum
Dün 17:42Usul usul seviyorum seni Dağıtmadan avuçlarımdaki ışığı Sesin süzüldükçe uykumun derinlerine Camda bir tık sesi suretinde oluyorsun Hatırasında türkü, kurutulmuş akasya Kumdan yaşlar...
25.02-2021 20:54Dilimin koyaklarinda bir deniz oluyor, Coşuyorsun sonra... Huzurlu bir göğsü var ellerinin Cehennem dölü bir sancıyı dindiren Pıhtı pıhtı damarlarımda Sen. Acıtırsa sevginin fazlası Canı...
18.02-2021 19:33Öncelikle daha önce forum kullanmadığımı belirtmek istiyorum umarım sorumu yanlış yerde yazmamışımdır. 11 yıldır bipolar bozukluk tedavisi görüyorum. Teşhis edilmesinden ve ilaç tedavisi...
17.02-2021 17:04göğüs kafesinde kuş besleyen bir kadın oluyorum on sekiz yıl sonra sıradan,basit şeyleri özlüyoruz aslında üstümüzdekileri değiştirme zamanı çoktan geçmiş olmalı ve kuşları besleme vakti ...
14.02-2021 01:20
Yaygin Anksiyete askerlik
Merhaba. 2013-14 arasi anksiyete tedavim var
gokhan_dry Bugün, 15:00Gecen yıl tekrar tedaviye başladım yaygın anksiyetem var
Bundan dolayı bana askerlik hastane 1 yıl erteleme verdiler şimdi tekrar sevk aldım. Ben...