Üye Sayısı: 133,000 Konu Sayısı: 128,810 Mesaj Sayısı: 1,536,452 Çevrim İçi Olanlar: 931 Son Üye: muhammedd |
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen bana yardımcı olun alalh rızası için ne yapacağımı bilmiyorum...
caagrii Bugün, 13:49Bir arkadaşım süresiz heset raporu aldı vergi indirimi için müraacat etdi gelen sonuc 2 yıllık olarak geldi yasal bir itiraz hakkı varmıdır varsa nereye itiraz edecek teşekürler.
kursatsen Bugün, 13:34merhaba arkadaşlar
Çift taraflı kalça çıkığım bulunmakta yüzde 40 raporla girişim var sgk ya fakat yeni güncellemelerle yüzde 30 a düştü emeklilik nasıl olabilir işe giriş tarihim 2001.Şimdiden...
Merhaba,
Durum güncellemesi yapalım, işlemlere başlayalı aylar olmuş ama hala nihayete ermedi.
Kodlu ehliyet ve “sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı araç kullanması gerekmektedir”...
Engelliler için veya normal uzaktan eğitim ve uzaktan sınavlarına girebileceğimiz üniversite var mı ? bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim üniversite okumak istiyorum
26.02-2021 17:42Usul usul seviyorum seni Dağıtmadan avuçlarımdaki ışığı Sesin süzüldükçe uykumun derinlerine Camda bir tık sesi suretinde oluyorsun Hatırasında türkü, kurutulmuş akasya Kumdan yaşlar...
25.02-2021 20:54Dilimin koyaklarinda bir deniz oluyor, Coşuyorsun sonra... Huzurlu bir göğsü var ellerinin Cehennem dölü bir sancıyı dindiren Pıhtı pıhtı damarlarımda Sen. Acıtırsa sevginin fazlası Canı...
18.02-2021 19:33Öncelikle daha önce forum kullanmadığımı belirtmek istiyorum umarım sorumu yanlış yerde yazmamışımdır. 11 yıldır bipolar bozukluk tedavisi görüyorum. Teşhis edilmesinden ve ilaç tedavisi...
17.02-2021 17:04göğüs kafesinde kuş besleyen bir kadın oluyorum on sekiz yıl sonra sıradan,basit şeyleri özlüyoruz aslında üstümüzdekileri değiştirme zamanı çoktan geçmiş olmalı ve kuşları besleme vakti ...
14.02-2021 01:20
Arkadaşlar sanırım bazı bilgilendirmede yanlış...
Arkadaşlar sanırım bazı bilgilendirmede yanlış anlaşılmalar oluyor .şöyleki ankarada kurul 7.aya bakıyordur doğrudur.
01adem Bugün, 13:50fakat sonuçlar memurlara dağılım yapılıp yazışmaların olması iki üç ay süre...