Üye Sayısı: 132,431 Konu Sayısı: 128,274 Mesaj Sayısı: 1,519,779 Çevrim İçi Olanlar: 931 Son Üye: Mustafaben |
Arkadaşlar benim raporum %55 idi. Baypass, yüksek tansiyon,ve şeker insülin kullanıyordum.ilk raporum ve sürekli idi.Evrakları 12.06.2020 de adana vergi dairesine teslşm ettim. Aynı gün Ankara 'ya...
Metinö Bugün, 12:09Merhaba arkadaşlar sizleri göç idaresi genel müdürlüğü tarafından aradılar mı?
Bplt Bugün, 12:07Evde bakim aylığını ilk defa alacaklar ne zaman nasil aliyor herkes gibi ayni tarihtemi aliniyor ve kasimda basvuru yapildi aralikta onaylandi ne zaman alınacak
Ayaz2244 Bugün, 11:59AS21
Merhaba,engelli vergi indirimine başvururken süresiz veya süreli rapor olmasının hiçbir önemi yok.Önemli olan geçerlilik tarihleri içerisinde başvuruyu yapıyor olmanızdır.
Sizin...
Bismillahirrahmanirrahim Ezeli ebedi rahman rahim hakim kerim rezzak ve şafi olan. ALLAH azze ce celle'nin adıyla 😇 Değerli arkadaşlarım allah'ın rahmeti ve mağrifetine ulaşabilmek duasıyla, ...
Bugün 00:20Bu gün çarşamba, en sevdiğim gün. Hep orta kararı seviyorum nedense günlerin bile ortasını.. Neyse sen boşver bunu. Sen neden bu kadar neşelisin, hala bir hüzne rastlayamadım sende.Yüzlerce örnek...
Dün 20:05Anne:Simidini yemedin oğlum. Selim:Ben eve gitmek istiyorum.Ne işimiz var bu parkta . Anne: Evimiz yok artik oğlum ,neden beni anlamak istemiyorsun.İstersen seni ananenin yani...
22.01-2021 18:06Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
19.01-2021 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15
Ben aracımı şimdi teslim almaya geldim...
Ben aracımı şimdi teslim almaya geldim büyüklerimiz hala baksınlar
zorildiz Bugün, 12:11