Üye Sayısı: 133,024 Konu Sayısı: 128,825 Mesaj Sayısı: 1,537,086 Çevrim İçi Olanlar: 914 Son Üye: Yselim |
Limooon
sağ olun daha önce var mıydı bilemiyorum ama çevre faktör çevremizin çok etkisi oldu ve genetik bizimkisi
@umu2135
Dostum kolay gelsin banada eksik evrak diye vergi dairesi aradı işitme testi ile alakalı benbunu daha önce yaptırdım hastaneye gidip yaptirdigim raporu alıp vergi dairesine mi vereceğim...
Bugün haberi vardı, Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Raporlarda yeni düzenlemeye gidiliyor diye..
TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sdr
Hemen ertesi günü işe başlayabilmek gerekiyor. Prosedürü bilen var mı arkadaşlar?
Merhabalar ben bişey sormak istiyorum. 17 yaşında erkek bir yeğenim var.boyu 1.62 Kendince sorun ediyor bu durumu Ankarada iyi bir endokrılojı uzmanı bılen varmı.18 den kucuk oldugu ıcın cocuk...
Bugün 15:37Engelliler için veya normal uzaktan eğitim ve uzaktan sınavlarına girebileceğimiz üniversite var mı ? bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim üniversite okumak istiyorum
26.02-2021 17:42Usul usul seviyorum seni Dağıtmadan avuçlarımdaki ışığı Sesin süzüldükçe uykumun derinlerine Camda bir tık sesi suretinde oluyorsun Hatırasında türkü, kurutulmuş akasya Kumdan yaşlar...
25.02-2021 20:54Dilimin koyaklarinda bir deniz oluyor, Coşuyorsun sonra... Huzurlu bir göğsü var ellerinin Cehennem dölü bir sancıyı dindiren Pıhtı pıhtı damarlarımda Sen. Acıtırsa sevginin fazlası Canı...
18.02-2021 19:33Öncelikle daha önce forum kullanmadığımı belirtmek istiyorum umarım sorumu yanlış yerde yazmamışımdır. 11 yıldır bipolar bozukluk tedavisi görüyorum. Teşhis edilmesinden ve ilaç tedavisi...
17.02-2021 17:04
araç bayileri konuyu bilmiyor kafalarına göre...
araç bayileri konuyu bilmiyor kafalarına göre öyle yazıyorlar. yanlış bilgi.
tanerbudak Bugün, 16:41