Üye Sayısı: 132,434 Konu Sayısı: 128,274 Mesaj Sayısı: 1,519,833 Çevrim İçi Olanlar: 928 Son Üye: Sft44 |
Kaza sonrası size hemen telefon numaranızı bulup ulaşan tazminat alma konusunda yardımcı olacaklarını söyleyen danışmanlık şirketleri kişisel verileri nasıl teymin ediyor fikri olan var mı bu konuda....
what is that Bugün, 14:07Engelli kadrosunda çalışanların maaşları asgari ücret seviyesindemidir.
(özel bir şirkette çalışıyorum. Lisans diploması getirsem bile maaş, pozisyonda değişiklik olmuyor.)
Bismillahirrahmanirrahim Ezeli ebedi rahman rahim hakim kerim rezzak ve şafi olan. ALLAH azze ce celle'nin adıyla 😇 Değerli arkadaşlarım allah'ın rahmeti ve mağrifetine ulaşabilmek duasıyla, ...
Bugün 00:20Bu gün çarşamba, en sevdiğim gün. Hep orta kararı seviyorum nedense günlerin bile ortasını.. Neyse sen boşver bunu. Sen neden bu kadar neşelisin, hala bir hüzne rastlayamadım sende.Yüzlerce örnek...
Dün 20:05Anne:Simidini yemedin oğlum. Selim:Ben eve gitmek istiyorum.Ne işimiz var bu parkta . Anne: Evimiz yok artik oğlum ,neden beni anlamak istemiyorsun.İstersen seni ananenin yani...
22.01-2021 18:06Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
19.01-2021 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15
thurk Merhaba, ilgili bankalarda özel...
thurk
Bilgi Hazinedir Bugün, 14:13Merhaba, ilgili bankalarda özel şartların en başında lisans yada önlisans mezunu olma şartları mevcut oluyor.Bazılarında lise mezunu yazıyor.Bilinki özel şartlarda lise mezunu yazıyorsa...