Üye Sayısı: 132,239 Konu Sayısı: 128,102 Mesaj Sayısı: 1,513,433 Çevrim İçi Olanlar: 514 Son Üye: Hlybrn |
merhabalar. ben de ayni soruyu sordum. internetten yaptigim arastirmalarda 2019 yilinda yeni bir genelge yayinlandi. 1500 tl nin altinda bir maas hesabi yapilirsa bu otomatikmen sgk tarafindan 1500...
Jozefim Bugün, 08:16Ender çok oldu seninki var bi yanlışlık kesin hadi hayırlısı
lider77 Bugün, 08:04E devlet ekranım
https://pasteboard.co/JKsQSXx.png
Abla ben maruzatımı CİMER yoluylada ilettim bana bu cevabı verdiler
https://pasteboard.co/JKsRBEh.png
Ben engelli maaşına 2014...
Arkadaşlar iyi günler .Benim bir sorum olacak.Ben raporumu yeni aldim.2.dereceden.vergi indirimi için yeni başvurdum.şu anda çalışiyorum.Ben şu andamı maaşa ilave vergi indirim parasi alicam yoksa...
fat44 Bugün, 07:57Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
Dün 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30Ve bir gün Cebrail bir haberle gelir; Hüseyin Fırat kıyısında şehit edilecektir. Orası, üzüntülü, tasalı, mihnetli ve belalı bir yerdir. Hz. Hüseyin: Yeğenim! Allah'a and olsun ki amcanı...
08.01-2021 00:15
Yasal Danışmanlıkta Ötv siz araç alımı
merhaba, %92 engelli hafif demanslı babam için Otomotiv firması vesayet kararı istedi biz de sulh mahkemesine geldik mahkeme de bizi tekrar sağlık raporu almak için yönlendirdi ve hastanece 429....
falcon2189 Bugün, 08:22