Üye Sayısı: 132,429 Konu Sayısı: 128,271 Mesaj Sayısı: 1,519,755 Çevrim İçi Olanlar: 948 Son Üye: Bplt |
peki vergi indirimi alabilmemiz için sürekli raporların tarihleri önemlimi? Mesela 2005 tarihli sürekli raporumu kabul etmediler
AS21 Bugün, 11:12Merhaba, Vakıfbank'ta çalışıyorum. İŞKUR'da bankanın açmış olduğu iş ilanına istinaden başvuru yapıp mülakatı kazanarak çalışmaya başladım. Öncelikle yardımcı memur olarak başladım, sonra unvanım...
AS21 Bugün, 11:10Ufukalp
Ufuk Abi merhaba, nasılsın? Uzun zaman oldu :) %60 ve üzeri rapor alırsam eğer ne zaman ve kaç gün ile emekli olabilirim?
Saygılarımla.
Ufukalp uzun zamandır sorumun cevabını arıyorum ama bir türlü net cevabı alamadım sizlerden rica etsem biliyorsanız yanıtlar mısınız? ben 2019 da %56 sürekli engelli raporu aldım ve vergi indirimi...
zerda34 Bugün, 11:01Bismillahirrahmanirrahim Ezeli ebedi rahman rahim hakim kerim rezzak ve şafi olan. ALLAH azze ce celle'nin adıyla 😇 Değerli arkadaşlarım allah'ın rahmeti ve mağrifetine ulaşabilmek duasıyla, ...
Bugün 00:20Bu gün çarşamba, en sevdiğim gün. Hep orta kararı seviyorum nedense günlerin bile ortasını.. Neyse sen boşver bunu. Sen neden bu kadar neşelisin, hala bir hüzne rastlayamadım sende.Yüzlerce örnek...
Dün 20:05Anne:Simidini yemedin oğlum. Selim:Ben eve gitmek istiyorum.Ne işimiz var bu parkta . Anne: Evimiz yok artik oğlum ,neden beni anlamak istemiyorsun.İstersen seni ananenin yani...
22.01-2021 18:06Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
19.01-2021 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15
Teşekkürler. Gelecek hafta gideceğim.
Teşekkürler. Gelecek hafta gideceğim.
CenkElTurco Bugün, 11:20