Üye Sayısı: 141,874 Konu Sayısı: 136,303 Mesaj Sayısı: 1,647,566 Çevrim İçi Olanlar: 749 Son Üye: serkan7621 |
Toprak0407
2008 öncesi girişli (506'ya tabi) ssk emeklisi 4b bağkurlu olduğunda emekli maaşından sosyal güvenlik destek primi kesilir ve emekli maaşı almaya devam eder: bkz.
güz.gülü34 rapor işni naptın cikarttınmı
fenerliyizz Bugün, 11:08hediyem vergi indirimi yazısını etkilemez bir yerde çalışıyorsan faydalana bilirsin yada engelli raporu ile engrlli personeli olarak çalışıyorsan çalışa bilirsin çalışmaya engelli olmaz araç için...
fenerliyizz Bugün, 11:05Bu gün msb emekliliği onayladı. Artık ilişki keseceğim ayın 16 sında
onur20uz Bugün, 11:02Bu site çok faydalı bir site . Fakat bir sorun yaşıyorum siteyle ilgili. Birincisi akıllı telefondan siteye girdiğimde sitenin tamamını göremiyorum . Sitenin akıllı telefonlara görede uyarlanırsa...
Bugün 00:40Engelli araç sahibi kaç yıl sonra mtv öder ?
Bugün 00:13Engelli bakım maaşımız her yıl zam geldikten sonra 1 ay gecikmeli yatıyor. Yani ocak ayının başında zam açıklanıyor fakat zamlı evde bakım maaşımız ocak ayında değil, şubat ayında yatıyor. Yıllın...
Bugün 00:10Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...
24.01-2023 12:53
Altılımasa Mutabakat metni ve engelliler
Bildiğiniz gibi bu hafta 6 parti ortak politikalar mutabakat metnini açıkladı. Metinde "engelliler" diye özel bir bölüm var.İncelemek isteyenler için metni iletiyorum
Engellektuel Bugün, 11:23...