Üye Sayısı: 132,195 Konu Sayısı: 128,033 Mesaj Sayısı: 1,511,736 Çevrim İçi Olanlar: 998 Son Üye: Ryz |
çok gecmiş olsun... sizin gibi 4.evreyim ve onkolojiden %80 aldım ancak bildiğiniz gibi ötv muafiyeti için minimum %90 gerekiyor.Tam alacağınız oranı kimse bilemez ancak bahsettiğiniz göz kaybı dahil...
Cüneyt 74 Bugün, 20:58Benim raporda hareket ettirici donanıma yönelik özel tertibatlı araç kullanmasi uygundur yazıyor bende maliyeye danıştım alabilirsin dediler.bu ikilem niye bence git maliyeye Cimer e kadar şikayet...
aspan Bugün, 20:35Kader ortağı olduğumuz pek çok arkadaşım gibi öncelikle Kasım 2020’de YDO %9,11 olarak belirlendiğinde Cimer’e müracaatta bulunmuş, söz konusu limitin kaldırılması ya da yükseltilmesine dair...
Özgür&özgür Bugün, 20:34Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30Ve bir gün Cebrail bir haberle gelir; Hüseyin Fırat kıyısında şehit edilecektir. Orası, üzüntülü, tasalı, mihnetli ve belalı bir yerdir. Hz. Hüseyin: Yeğenim! Allah'a and olsun ki amcanı...
08.01-2021 00:15Seyyid İbn-i Tavus "Luhuf" adlı kitabında Hz. Kasım b. Hasan’ın (a.s) savaş meydanında ve şehadeti hakkında şöyle yazmaktadır: Ravi şöyle nakletmektedir: Yüzü ay parçası olan bir genç meydana...
05.01-2021 17:55
Nisan 24 de süreli raporum bitiyo emekli olsuga...
Nisan 24 de süreli raporum bitiyo emekli olsuga dahil gelen evrakda 3 ay once bitmeden basvurun diyor ben sgk yami gitcem yoksa onlardan bana evrak gelcekmi
Yücel Çelik Bugün, 21:01