Üye Sayısı: 132,234 Konu Sayısı: 128,087 Mesaj Sayısı: 1,512,902 Çevrim İçi Olanlar: 889 Son Üye: bumcir |
ben bazen dunyaya gelmeseydim der dururum. kaldı kendi durumum ortada iken böyle bir ortamda doğum yapmazdım
Muharrem77 Bugün, 18:25Tanıdık bir doktor da esas olanın nihai kararı veren belgenin psikiyatri bölümünün vereceği kurul raporu olduğunu söyledi. Aynı şekilde eski teşhislerin de bir önemi yokmuş, şu an verilecek rapor her...
(Gölge) Bugün, 18:1134şaşkın66
Merhaba serkan1976 isimli arkadaşımızın yaşadığı durumun bir benzeri benim yakın arkadaşım benimde yanımda olduğum bir süreç yaşadı.Aslında hangisinin doğru olduğu tartışması bizim...
Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
Bugün 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30Ve bir gün Cebrail bir haberle gelir; Hüseyin Fırat kıyısında şehit edilecektir. Orası, üzüntülü, tasalı, mihnetli ve belalı bir yerdir. Hz. Hüseyin: Yeğenim! Allah'a and olsun ki amcanı...
08.01-2021 00:15
Daha önce ki geçmiş hayatımda bankalarla şahsen...
Daha önce ki geçmiş hayatımda bankalarla şahsen olarak hiç bir nede ile işim olmadı....yani kredi falan filan...buda işimin yattığını demek ...asgari ücretle çalışmam benim engelli aylığımın...
FUNKYMONKEY Bugün, 18:25