Üye Sayısı: 133,119 Konu Sayısı: 128,925 Mesaj Sayısı: 1,539,277 Çevrim İçi Olanlar: 413 Son Üye: ada52 |
Merhaba. Bende 32 yaşındayım 7 yaşından beri tourette bozukluğum var. Engelli raporunu nasıl aldığınızı sormak istiyorum. Cevap verirseniz memnun olurum. Teşekkürler
sedat35 Bugün, 04:04Birbirimizi anlamadığımız açık ama şu kesindir ki o da rapor oranının bir öneminin olmadığı. Zira diğer mesajımda da bunu belirtmiştim.
"Engellilik derecesi %90'ın altında olanlarda, aranan...
ada52
a.s arkadaşım en mantıklısı sen bu soruyu maliye ye sor en sağlam bilgiyi onlar sana verir burda herkes bir yorum yapar akılın karış en mantıklısı maliye hemde işini sağlama almış olursun...
powerofthink
Dostum geçmiş olsun. Bende hastaneye yatirildigimda anladım ne olduğunu rüyaları gerçek sanıp atak geçirmem bile oldu hastaneye yatırılan kadar hiç kabul etmedim ama şunu bil ben...
Merhaba Arkadaşlar, 2014 yılında aldığım ehliyetim H Sınıfı. Aracımı değiştirmek istiyorum. Bayi ehliyetin değişmesi gerektiğini söyledi. Ehliyetin değişimi için tekrar sağlık raporu almak...
Dün 17:17+(arda) Anne ne yapiyorsun? +(burcu) Oğluşum sana yemekler hazirliyorum. +(arda) Anne birak yemegi simdi.Sana bisey getirdim.Belki sevinirsin. +(burcu)Canim oğlusum ,yoksa bana pırlanta mi aldın....
Dün 17:00Merhaba arkadaşlar, 9 yaşında ki çocuğum doğarken bir takım sıkıntılar ile doğdu. Kalça çıkıklığı, sipina, skolyoz, sol ayakta şekil bozukluğu (Talipes Calcaneovalgus), gergin omurilik, sol bacakta...
04.03-2021 14:28MERHABA BEN 2004 YILINDA KAMUDA 4a lı olarak çalışmaya başladım(ortopedi %40) engelli kadrosunda 2006 yılında vergi indirimi %35 geldi. şuanda 7000 pirim günüm var. yaş bekliyorum. 2020 yılında uyku...
03.03-2021 13:40Merhabalar ben bişey sormak istiyorum. 17 yaşında erkek bir yeğenim var.boyu 1.62 Kendince sorun ediyor bu durumu Ankarada iyi bir endokrılojı uzmanı bılen varmı.18 den kucuk oldugu ıcın cocuk...
02.03-2021 15:37
kişi sayısı artınca o kısılerın masrafıda olacak...
kişi sayısı artınca o kısılerın masrafıda olacak ayrıca dürüst bi davranışta olmaz.
-mka Bugün, 06:01