Üye Sayısı: 141,875 Konu Sayısı: 136,303 Mesaj Sayısı: 1,647,575 Çevrim İçi Olanlar: 817 Son Üye: Funda04 |
egemmm Ortopedik engelli de engelli birey harici kimse kullanamaz Otomatik olsa dahi. Çıkan yönetmelik maalesef bu yönde
cagriikosee Bugün, 12:23ozi-82 engellilerin çalışma saatleri neden düzenleme yapılması gerekıyor ?
ve normal sağlıklı ınsanlara göre zaten ayrıcalıklısın hıc çalışma devlet sana yattığın yerden maaş versın adaletlı olur mu...
ne dusmesi veya saat kısıtlaması söz konusudur
akip ediyorsanız dünya genelinde çalışma saatlerinin 4 gune e indirgenmesi veya saat azalması tartısılmaktadır
ayrıca engelliler içinbir saat...
bana bak bursalı erzurumlunun gazabına uğramadan voltanı al
asidadaş Bugün, 11:56Bu site çok faydalı bir site . Fakat bir sorun yaşıyorum siteyle ilgili. Birincisi akıllı telefondan siteye girdiğimde sitenin tamamını göremiyorum . Sitenin akıllı telefonlara görede uyarlanırsa...
Bugün 00:40Engelli araç sahibi kaç yıl sonra mtv öder ?
Bugün 00:13Engelli bakım maaşımız her yıl zam geldikten sonra 1 ay gecikmeli yatıyor. Yani ocak ayının başında zam açıklanıyor fakat zamlı evde bakım maaşımız ocak ayında değil, şubat ayında yatıyor. Yıllın...
Bugün 00:10Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin...
24.01-2023 12:53
Bana göre epikrizini hastaneye git al oku. Hangi...
Bana göre epikrizini hastaneye git al oku. Hangi doktor ne yazmış bak. Tahminim ortopedi fizik tedavi pisikiyatri den istenilecek. Epikrizi hastaneye gidip isteyebiliyordun. Onu zaten alacaksın. Onu...
Cannnnnnn Bugün, 12:28