Üye Sayısı: 138,627 Konu Sayısı: 133,860 Mesaj Sayısı: 1,624,930 Çevrim İçi Olanlar: 868 Son Üye: loangara |
Şu anki programa göre evet sadece aralık ayını bekleyeceğiz sabırla ama olur da erken bir atama olacaksa ÖSYM'nin sitesinden duyuru yaparlar. Yine de ne olur ne olmaz ara ara orayı da kontrol...
cardinals Bugün, 17:30Merhaba , kendi adıma ortapedik engelim olduğu için engelli muafiyeti ile bir araç aldım henüz 2 sene oldu lakin ev alma durumum oluştuğu için aracı engelliden engelliye satışı yapıcaktım lakin...
AhmtErtkn Bugün, 17:28yani aralık ayında tercih yapıcam ösym sitesinden ve ona göre atanıcam doğrumu anladım başka bi işlem yok dimi? bir şeyi kaçırmayalım da :)
orndrk08 Bugün, 17:27Beklemek. :) Şaka bir yana atamalar aralık ayında yapılıyor, tercihler de hemen öncesinde alınıyor. O zamana kadar beklemekten başka bir çaremiz yok. Zamanında sesimizi çok duyurmaya çalıştık hem...
cardinals Bugün, 17:23
Sizin ehliyet raporuyla engelli raporunuz...
Sizin ehliyet raporuyla engelli raporunuz birbiriyle uyumsuz..engelli raporuna 'özel tertibatlı araç kullanması gerekir' ibaresi yazılmalıydı
mask Bugün, 17:31