Üye Sayısı: 132,956 Konu Sayısı: 128,783 Mesaj Sayısı: 1,535,715 Çevrim İçi Olanlar: 758 Son Üye: shirtmaker |
raporumu aldım sorunsuz ama vergi dairesin yaptığı suç değilmi
https://i.hizliresim.com/fouhuC.png
allah sabır versin
bunlara tazminat davası açsam kazanamazmıyız... yeni e-raporumu forma...
Yok bypass olmadı annem covid pozitifken ani kalp durmasi yaşadık hastanede 10 dakika cpr yapıldı
Ozkan1834 Bugün, 17:44Engelliler için veya normal uzaktan eğitim ve uzaktan sınavlarına girebileceğimiz üniversite var mı ? bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim üniversite okumak istiyorum
Dün 17:42Usul usul seviyorum seni Dağıtmadan avuçlarımdaki ışığı Sesin süzüldükçe uykumun derinlerine Camda bir tık sesi suretinde oluyorsun Hatırasında türkü, kurutulmuş akasya Kumdan yaşlar...
25.02-2021 20:54Dilimin koyaklarinda bir deniz oluyor, Coşuyorsun sonra... Huzurlu bir göğsü var ellerinin Cehennem dölü bir sancıyı dindiren Pıhtı pıhtı damarlarımda Sen. Acıtırsa sevginin fazlası Canı...
18.02-2021 19:33Öncelikle daha önce forum kullanmadığımı belirtmek istiyorum umarım sorumu yanlış yerde yazmamışımdır. 11 yıldır bipolar bozukluk tedavisi görüyorum. Teşhis edilmesinden ve ilaç tedavisi...
17.02-2021 17:04göğüs kafesinde kuş besleyen bir kadın oluyorum on sekiz yıl sonra sıradan,basit şeyleri özlüyoruz aslında üstümüzdekileri değiştirme zamanı çoktan geçmiş olmalı ve kuşları besleme vakti ...
14.02-2021 01:20
Kalem abla mesaj attim sana okuyup cevap...
Kalem abla mesaj attim sana okuyup cevap yazarmisin
Derbeder_55 Bugün, 18:17