Üye Sayısı: 133,083 Konu Sayısı: 128,881 Mesaj Sayısı: 1,538,368 Çevrim İçi Olanlar: 462 Son Üye: Mehmedtunc |
Arkadaslar SGK 8 yildir fiyat guncellemesi yapmadigi icin fark ucreti oduyoruz.Bu ucretler bazilarimizda 400 tl kadar cikiyor.Ben ve bazi arkadaslar cimere yazdik ama gelen sonuc pek yararli...
RÜZGAR ADA ERDOĞDU Bugün, 02:51Hocam hayırlı olsun öncelikle.
Ben de VW T-Roc modelini inceliyorum 167bin TL demiş sitesinde. Tek düşündüğüm 1.5 benzinli olması. Siz memnun musunuz araçtan?
Bir de biz anneannemiz üzerinden...
Sonuc çıksın ondan sonra. Bütün her şeyi dosyanıza koyun.
Siz sağolun iyi geceler....
Çok sağol hocam gece vakti uğraştın hakkını helal et.
Biz araç için ön çalışmalara başlayalım o zaman ince ince değil mi?
Bu arada dahiliye bir şey dememiş ama hipertansiyon raporunu gördü onu...
Merhaba arkadaşlar, 9 yaşında ki çocuğum doğarken bir takım sıkıntılar ile doğdu. Kalça çıkıklığı, sipina, skolyoz, sol ayakta şekil bozukluğu (Talipes Calcaneovalgus), gergin omurilik, sol bacakta...
Dün 14:28MERHABA BEN 2004 YILINDA KAMUDA 4a lı olarak çalışmaya başladım(ortopedi %40) engelli kadrosunda 2006 yılında vergi indirimi %35 geldi. şuanda 7000 pirim günüm var. yaş bekliyorum. 2020 yılında uyku...
03.03-2021 13:40Merhabalar ben bişey sormak istiyorum. 17 yaşında erkek bir yeğenim var.boyu 1.62 Kendince sorun ediyor bu durumu Ankarada iyi bir endokrılojı uzmanı bılen varmı.18 den kucuk oldugu ıcın cocuk...
02.03-2021 15:37Engelliler için veya normal uzaktan eğitim ve uzaktan sınavlarına girebileceğimiz üniversite var mı ? bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim üniversite okumak istiyorum
26.02-2021 17:42Usul usul seviyorum seni Dağıtmadan avuçlarımdaki ışığı Sesin süzüldükçe uykumun derinlerine Camda bir tık sesi suretinde oluyorsun Hatırasında türkü, kurutulmuş akasya Kumdan yaşlar...
25.02-2021 20:54
Yav ne cezası o nereden çıktı. dünyaya o kadar...
Yav ne cezası o nereden çıktı. dünyaya o kadar tapınan bağlanan öyle düşünen kişi engelli olmasa bu sefer isviçrede doğmayıp ortadoğu da doğmakArkadaş kimse dünyaya fazla bağlanmasın. bey de ölecek...
alperen1 Bugün, 04:51