Üye Sayısı: 132,215 Konu Sayısı: 128,069 Mesaj Sayısı: 1,512,225 Çevrim İçi Olanlar: 1056 Son Üye: Rmzn33 |
Alpaslan35 benim dayımdada kalp krizinden dolayı kalp yetmezliği tanısı kondu kalbi %25 civarında.Şöyle bir sorun var hangi doktora götürsem yapacak birşey yok diyor benim ne yapmam lazım
Rmzn33 Bugün, 19:49hayır eğer yerleştirilmez isen puanın yanmaz ama yerleştirilirsen tekrar öğretmenlik için tercih yapamazsın o puanınla
tolgahankiyakli Bugün, 19:45Sorun çözüldü mü?
Çözülmediyse buna göre çözüm önerim var..
Çok bunaldım abi bildiğin gibi değil çürük vermezler diye kafayı yiyecem ilk başta psikiyatri doktoru bakıyor sonra heyete sevk ediyor sonra kurul onaylıyor ama 10 gün ileri atıyor yani 3 aylık hava...
Jandarma001 Bugün, 19:20Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30Ve bir gün Cebrail bir haberle gelir; Hüseyin Fırat kıyısında şehit edilecektir. Orası, üzüntülü, tasalı, mihnetli ve belalı bir yerdir. Hz. Hüseyin: Yeğenim! Allah'a and olsun ki amcanı...
08.01-2021 00:15Seyyid İbn-i Tavus "Luhuf" adlı kitabında Hz. Kasım b. Hasan’ın (a.s) savaş meydanında ve şehadeti hakkında şöyle yazmaktadır: Ravi şöyle nakletmektedir: Yüzü ay parçası olan bir genç meydana...
05.01-2021 17:55
Bir de memuriyet için sağlık kurulu raporu...
Bir de memuriyet için sağlık kurulu raporu isteniyor atama için. Bipolar teşhisimin olması bu raporun verilmesine engel teşkil eder mi?
(Gölge) Bugün, 19:53alacagınız rapor etkili olacak durumunuzda