Üye Sayısı: 133,860 Konu Sayısı: 129,511 Mesaj Sayısı: 1,550,554 Çevrim İçi Olanlar: 476 Son Üye: Onuer |
Merhaba.
3 mirasçıdan annem ile ablam kendi borçlarından dolayı mahkemede tüm haklarından reddi miras yaptı ama ablamın hakkı çocuğa geçiyormuş ayrı dosyada onun içinde reddi miras yaptı. Araçtan...
sevinirsin oda olmadı mera lak şenere git öyıe bir vahatıer verirki kendini cennette hissedersin oda olmadı muharrem inceye git hadi gidelim alalım hakını der arkanı bir dönersin muharrem yok...
yasinnnn Bugün, 02:44Bana yazma çocuk.
Benim vaktimi çalma çocuk.
Benim çoluk çocuklarla uğraşacak zamanım yok.
Sana hayatta başarılar diliyorum.
Her şey gönlünce olsun.
Mutlu ol.
Kariyer yap.
Bir erkeğin...
Amin inşallah öyle olur hak yerini bir şekilde bulur ben burda insanların yazdıklarını okudukça bunalıma giriyorum, acaba çıksammi buradan tansiyon şeker fırladı gidiyor, adamin raporu bitmesine 2 ay...
Casci71 Bugün, 01:24Tut elinden eski bir şiirin Çal kapımı yine sevgili Gülüşünde kelebek öyküleri var senin Duvarlarında dört mevsim melodi Yaşamak daha mavi Ölmek kayıp bir şehir
14.04-2021 21:14Tek teselli edebilen Bize şah damarından daha yakın olan, Gerçek manada, susduğumuz halde bile bizi duyup anlayabilen Heran bizi gören ve heran yanımızda olan güç kuvvet kudret rahmet ve...
12.04-2021 23:28ıstanbul il sağlık müdürlügünde komisyona gidicem randevu gerekiyor mu ehliyet için
11.04-2021 19:59Tırnaklarından söküldüğümüz gecenin üstüne and olsun ki Bu gece de seni düşüneceğim. Defnedilir unutulan afili sözler Selasız ve sedasızdır çoğu terk edişler Kaçışı olmayan ölümler yürür...
09.04-2021 18:59https://www.haberkritik.net/makale_4289_19.html
07.04-2021 14:23
Mahkemeden yeni birtane verasetname...
Mahkemeden yeni birtane verasetname isteyeceksin....gene dava açacaksın....15 günde çıkar....onunla notere gidiyorsun.....tek varis sen olduğun için ÖTV odemeyeceksin.....
mandreyam Bugün, 04:16