Üye Sayısı: 132,904 Konu Sayısı: 128,734 Mesaj Sayısı: 1,535,888 Çevrim İçi Olanlar: 1069 Son Üye: aysesuleymankerem07 |
Merhaba yeni katıldım araniza
Bende kronik artrit,sakroileit ve fmf hastasıyım. Artrit yüzünden sol dizimden ameliyat oldum.bunlar icin bana kac oranda engel raporu verirler?
Adem kardeşim sana teşekkür ederim beni düşündüğün için demek ki iyi bir adammışım aklında kalmışım Ama çoğu kişi unutmuş. Evet dediğin gibi buranın adminleri sahipleri beni yasakladılar ama ben de...
Talihsiz50 Bugün, 19:4410 güne gelir mi dediler gerçekten çok ilginç. 10 gün içinde Raporun onaylanınca buraya yazarsan çok sevinirim.
Ginerk Bugün, 19:43Dilimin koyaklarinda bir deniz oluyor, Coşuyorsun sonra... Huzurlu bir göğsü var ellerinin Cehennem dölü bir sancıyı dindiren Pıhtı pıhtı damarlarımda Sen. Acıtırsa sevginin fazlası Canı...
18.02-2021 19:33Öncelikle daha önce forum kullanmadığımı belirtmek istiyorum umarım sorumu yanlış yerde yazmamışımdır. 11 yıldır bipolar bozukluk tedavisi görüyorum. Teşhis edilmesinden ve ilaç tedavisi...
17.02-2021 17:04göğüs kafesinde kuş besleyen bir kadın oluyorum on sekiz yıl sonra sıradan,basit şeyleri özlüyoruz aslında üstümüzdekileri değiştirme zamanı çoktan geçmiş olmalı ve kuşları besleme vakti ...
14.02-2021 01:20merhaba; annem, yüzde 95 engelli olan babam için evde bakım maaşı alıyor. Gecen yıl annem kendisine ait tarlayı sattı ve alınan parayı kardeşimle bana verdi. Bu gün sosyal hizmetlerden arayıp bu...
13.02-2021 00:36Değerli okurlar bolca istifade etmeniz duasıyla :o Depresyon, stres gibi hastalıklara dinen nasıl bakmak gerekir, manevi yönden nasıl tedavi olmak lazım? Peygamber Efendimizin konuyla ilgili...
12.02-2021 00:49
Merhaba Kronik artrit, Fmf, Sakroileit var...
Merhaba
aysesuleymankerem07 Bugün, 20:18Kronik artrit, Fmf, Sakroileit var .artrit yüzünden sol dizimden ameliyat oldum. Sizce kac oranda engel raporu verirler?