Üye Sayısı: 125,965 Konu Sayısı: 121,194 Mesaj Sayısı: 1,342,516 Çevrim İçi Olanlar: 1209 Son Üye: heavyweight |
Ben 1aydır fizige gidiyorum arabanın önünde otıruyorum yastıkla tabi ilkdefa yastıksız oturdum daha alcaktı bi daha kesinlikle oturmam aslımda dolmuşa otobüse bindim ayagımı uzatarak bişey olmamıştı
Mrhbhyt Bugün, 23:47MrvAkgl
İlk günler zor oluyor evet.bende hep arkada ayağımı uzatarak giderdim ama sonra öne yastık koyarak daha iyi oldu.zamanla alisiyo ayak.basta bir iki gün tuhaf oluyo ama sonra geciyo
Aslında ben iyi görmüyorum sonuçta kura diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hayirlisi neyse o olsun hakkımızda
ferdaist Bugün, 23:41Mrhbhyt
Ben bu soruyu her gittiğimde doktoruma soruyorum protez çıktığında ameliyatlı ayağımız diğerinden enaz bir karış kısa olurmuş.gevşediğindede kalçada dayanılmaz sancı olurmuş.Belki biraz...
merhaba arkadaşlar benim babam yüzde 50 ortapedik raporlu h sınıfı ehliyeti var otomatik vitesli araç kullanabilir raporu var sormak istediğim babam adına alacağımız ötv siz aracı babam dan başka...
Bugün 20:12Merhaba arkadaşlar 2006 yılanda sürekli raporum var yine 2006 vergi indirimi için raporumu vergi dairesine götürdüm onlarda ankaraya gönderdi 3 ay sonra %40 olan raporumu %55 olarak yükseltmişler...
06.12-2019 14:34İnsanoğlu hiçbir şeyi unutmasa da zamanla alışıyordu. Zaten; hayatın bu gerçeği ve akışı olmamış olsa, mümkün değil dünya üstünde tek bir canlı insan kalmazdı. Herkes bir şekilde hayatına son...
20.11-2019 12:57
ÖTV indiriminden yararlanabilir miyiz (raporlu)
Malumunuz üzere ötv indirimi araba almak engelliler (engelsizler) adına çok uğraş gerektiren bir süreç bizlerin işini sürekli zora koşuyorlar araba alacağım diye mevcut ehliyetim den de olmak...
Emre_uzuntepe Bugün, 23:47