Üye Sayısı: 132,370 Konu Sayısı: 128,216 Mesaj Sayısı: 1,518,319 Çevrim İçi Olanlar: 502 Son Üye: İlican |
Asperger Sendromu' na sağlık kurulunda "Psikiyatri"mi yoksa "Nörolojimi" oranı vermektedir?
İşlemlerimi yeni bitirdim heyet elverişsizdir raporu veriyor o belgeyi askerlik şubesine veriyosun muafiyet kağıdıni veriyorlar. Ayretten aynı belgenin orijinalini sanırım Ankara'dan gönderiyorlar...
Breh81 Bugün, 02:10"ÖTV İNDİRİMİ RAPORLARI"
E-Devlet ve E-Nabız a işlenirmi?
Ve oradan görüntülüyebilirmiyiz?
E-Devlet e işlenen varmı "ÖTV İNDİRİMİ RAPORU"
fenerliyizz, Çok daha iyi olur, 4 ay ilaçlarını düzenli olarak yazdır ki, rapor alırken çok daha yararlı olur.
algaNihat Bugün, 01:37Anne:Simidini yemedin oğlum. Selim:Ben eve gitmek istiyorum.Ne işimiz var bu parkta . Anne: Evimiz yok artik oğlum ,neden beni anlamak istemiyorsun.İstersen seni ananenin yani...
22.01-2021 18:06Merhabalar, özellikle fiziksel, zihinsel ve görme engelli bireyler için giyimi fazla zaman alan ve zor kıyafetler giyinme aktivitesini fazlasıyla zor bir hale getiriyor. Ben bir üniversite...
19.01-2021 11:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
15.01-2021 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30
Asperger Sendromu Okb Atipik Psikoz
Asperger Sendromu
ayDÜNYAvazo Bugün, 02:40Okb
Atipik Psikoz