Üye Sayısı: 132,153 Konu Sayısı: 127,999 Mesaj Sayısı: 1,510,339 Çevrim İçi Olanlar: 847 Son Üye: ramazankaratopac |
Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Bağcılar eğitim araştırma hastanesinden kurul randevusu alamıyorum. 182 arayın dediler. 182 arayınca randevu bilgisi açmamışlar diyor.
Maluliyet raporum ve...
Merhaba
Sgk da engelli kadrosunda çalışanınız varsa bana ulaşabilir mi?
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw bende engelliyim aklım almıyor 200 bin tl arabaları.
Ay sonunu zor getiriyorum...
OturanBoğa OğuzHan112 Abi yardımcı olun lütfen
burak3434 Bugün, 16:56Arkadaşlar engelli raporum var ve e-devlette "raporlarım" bölümünde gözüküyor. Ama risk grubunda gözükmüyorum. Covid-19 aşılamasında normal vatandaş gibi işlem göreceğim.
Bugün 14:15Bismillahirrahmanirrahim Allahın rahmeti ve mağfireti üzerimize olsun. - İstidat, fıtri ihtiyaç, ızdırari ve hal dilleriyle yapılan dua ne demektir? Dua, kulun Rabbine yönelip O'ndan yardım...
13.01-2021 22:19Rabbim hakkıyla istifade edenlerden eylesin cümlemizi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Amel-i salih; “iyi, güzel ve faydalı iş,” “Allah’ın rızasına uygun amel” demektir. “Asra yemin olsun ki, hiç...
09.01-2021 23:30Ve bir gün Cebrail bir haberle gelir; Hüseyin Fırat kıyısında şehit edilecektir. Orası, üzüntülü, tasalı, mihnetli ve belalı bir yerdir. Hz. Hüseyin: Yeğenim! Allah'a and olsun ki amcanı...
08.01-2021 00:15Seyyid İbn-i Tavus "Luhuf" adlı kitabında Hz. Kasım b. Hasan’ın (a.s) savaş meydanında ve şehadeti hakkında şöyle yazmaktadır: Ravi şöyle nakletmektedir: Yüzü ay parçası olan bir genç meydana...
05.01-2021 17:55
Babam 35 gün önce sigortasız calısırken iş kazası gecirdi.şuan resmi olarak n yaparz
öncelikle herkese cok geçmiş olsun ve rabbım saglık sıhhat versin inş.
ADEM GÜNEŞ Bugün, 17:15Arkadaslar babam insaat işcisi ve sıgortasız calısırken yuksekten düşme sonucu 35 gündür yogun bakımda.cok şükürki hayatı...