Üye Sayısı: 138,700 Konu Sayısı: 133,945 Mesaj Sayısı: 1,626,096 Çevrim İçi Olanlar: 680 Son Üye: hserce1981 |
Aynen kardeşim hakim savcı sınavına da hazırlanıyorum şimdiden ama benim hedefim Cumhurbaşkanı olmak 😂 adaylığımı koyacağım, bana oy verin bu kahpe düzeni ve düzeni kuran simsarları, ortaçağ artığı...
sociallaw Bugün, 01:41Engel durumun seni çalışmaya zorluyorsa emekli ol. 37 yas emeklilik için erken ama sağlık daha önemli. Emekli maaşı ile kira odemiyorsan gecinirsin. Para kazanmak için sağlımizi kaybedip sonra...
Pa_Pi Bugün, 01:33Beypazari evleri, kurusu, 40 kat baklavasi ve maden suyu ile meşhur olmuş. Gideceğim 40 kat baklava yiyip ve yediğimi eritmek için Beypazarınin meşhur maden suyunu içeceğim. Ben hep Beypazarı maden...
Pa_Pi Bugün, 01:27beypazarı pekte tamah edılecek yer degıl
ıste eskı elıslerı fılan
ahalı cok comert yerlı el emegı satmaya getırdıklerı sarmaları fılan comertce ıkram edıyorlar bol bol sarma temız hava
bıde...
Yorumları şöyle bir okudum da, yani inanılır gibi...
Yorumları şöyle bir okudum da, yani inanılır gibi değil..
Alp_er_Tunga Bugün, 01:54Siyaset yapicam, ideoloji pompaliycam diye nankörlük mü desem, saçmalık mı desem, yalan mı desem... İktidara sallamış da sallamış.
Tamam...