@Mağdur çocuk görüştüm muaf olamazsın ehehe diyip üniversite hastanesinden epikriz raporunu almamı istedi ciddi mi dedi yoksa şaka mı yaptı anlayamadım ama epikriz istedi.
@Mağdur çocuk görüştüm muaf olamazsın ehehe diyip üniversite hastanesinden epikriz raporunu almamı istedi ciddi mi dedi yoksa şaka mı yaptı anlayamadım ama epikriz istedi.
@raider belki erteleme verip tedavi ederler kardeşim ekipriz raporunu ne zaman alacaksın
@Mağdur çocuk 2-3 gün içinde çıkacağını söylediler fakat yarına yetiştirmeye çalışacaklar yarın gideceğim rapor için olmazsa cumaya kalacak epikriz raporuna göre erteleme vermesinden korkuyorum elverişli veya elverişsiz dese hiç bir problem yok fakat ertelemeyi kafaya çok takarım diye korkuyorum. Doktorum gittiği için hastane ve doktor değiştirdim askerlik için mi yaptın diye sordu hayır doktorum ayrıldığı için dememe rağmen pek inanmadı epikriz raporuna bakıp elverişli değildir diyebilir mi demesi için ne görmesi lazım o raporda
@raider valla kardeşim doktorun insafına kalmış senin iş
@Mağdur çocuk doktorda pek insaflı halden anlayacak birisine benzemiyordu . epikriz de ne görürse muaf verir acaba
@raider muaf vermezse rapora itiraz edersin başka hastaneye sevk ederler. Biliyorum bu süreçler biraz sıkıntılı oluyor kardeşim ama dişini sık biraz
Erzurum da başka askerlik işlerine bakan hastane yok nasıl oalcak bilmiyorum
Epikrizinde senin geçmişindeki doktora ait yorumlara bakacak. Mesela kişinin muayenesinde veya yatış var ise yatışında şu şu bulgular gözlemlendi vs. bu hekimin gözlemleridir. Ona göre bir karar verecek. Ama dediğim gibi Depresif Nöbet teşhisi ile askere A Diliminden gidersin. Ya da erteleme sonrası elverişli değildir. Ama ben Bipolar adama 3 yıldan sonra elverişlidir verildiğini duydum ayrıca ilaç alıp askerlik yapan arkadaşlara şahit oldum.
Sürecin nasıl gideceği biraz da doktora bağlı. Ben psikozla başladım depresif ile elverişli aldım 5,5 sene sonra gittim orada psikoz geçirmiş olduğum için yapamazsın denildi uyum bozukluğu verilip benden istenmesi hukuka aykırı rapor istendi, üzerinde resmi işlemde kullanılamaz diye kapı gibi yazı olan bir kağıda göre psikoz yazıp 3 ay hava değişimi veren GATA'dan sonra elverişli rapor veren hastane bu sefer Otizm teşhisi koyunca çürüğe ayrılma süreci başladı.
O arada ben bu süreci yaşamasaydım Teğmen olacaktım.
Erzurum'da hastane yoksa seni Erzincan'a gönderir ama onun şöyle bir listesi var.
https://shgmsgudb.saglik.gov.tr/Ekle...i-03022022.pdf
https://shgmsgudb.saglik.gov.tr/Ekle...i-03022022.pdf
Konu eskiyim ben tarafından değiştirilmiştir (17.03-2022 Saat 00:28 ). Gerekçe: Yer durumu
@eskiyim ben kardeşim senle baya uğraşmışlar yerinde olsam itiraz ederim
@eskiyim ben epikriz raporunu aldım depresif nöbet tanısı ile tedavi görüp ketya ve lustral ilaçları reçete edilmiştir yazıyor.en az 2.5 senelik depresif nöbet tanısı olmuş oldu epikriz ile birlikte buna kronik verme şansı yok mu ? Uyku problemi de var bende e nabız da görünüyor o teşhis. Yarın doktora gideceğim eğer izinli değilse. Yedek astsubay aday adayı yazıyor kağıtta rütbeli olma imkanım olduğu için erteleme vereceğini düşünüyorum. Sizce de elverişli çıkar mı astsubay olma ihtimalim olduğundan
Konu raider tarafından değiştirilmiştir (17.03-2022 Saat 15:05 ).
@raider yok kardeşim astsubaylikla alakası olmaz doktorun kararına kalmış senin işin muaf ta verebilir erteleme de yarın doktora git sonucunu yazarsın buraya
@Mağdur çocuk muaf vermeyecek büyük ihtimalle diğer arkadaşın dediği gibi gönderebilirdi de . fakat gönderecek olsa elde ki belgelere bakıp karar alırdı diye de düşünüyorum kafam iyicce çorba oldu bir haftadan fazla oldu uğraşıyorum bir sonuç çıkmadı hastalığım daha da arttı herhalde bu süreçte böyle olduğu için
Uyku bozukluğu teşhisin de mi var? Üçüncüyü bulursan muafiyeti vermesi mecburi @raider
3 A Dilimi hastalığı olanlar muaf olurlar.
Sınıflandırma yapılana kadar aday olarak gözükürsün o unvanı çok dikkate alma.
Konu eskiyim ben tarafından değiştirilmiştir (17.03-2022 Saat 16:45 ). Gerekçe: Yed. Astsb. Ad.
@eskiyim ben gittiğim muayenelerin birisinde uyku bozukluğu yazıyor e nabız da görüyorum fakat raporu yok epikriz raporunda kullandığğım ilacın adı geçiyor sadece .
3 A dilimi dediğiniz nedir tam olarak anlayamadım
Konu raider tarafından değiştirilmiştir (17.03-2022 Saat 20:20 ).