TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Pryeee Avatarı

Son Giriş
    15.01-2020
    Saat
    11:42
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Ben Kıbrıs'ta askerim ilk Kıbrıs devlet hastanesinden depresif epizodlar dan 10 gün hava değişimi ardından mersinden 30 gün uyum bozukluğu, depresyon dan aldım birdahakine ne olur ayrıca raporumda sonrasında muayene kaydı ile 17/c ve 16/c var (imla kullanmadığım için özür dilerim)

Üye
    Kral yanluz Avatarı

Son Giriş
    29.01-2022
    Saat
    00:08
    Yaşadığı Yer
    Erzincan
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    2

Bak askeriye senin askerden kurtulmak için böyle yaptığın varsayımı dan hareket eder. Lakin Allah sabır versin eğer askerlikten muaf olmak istiyorsanız saçmalayın kesin muaf ederler. Geliyorlar diyin ama askeriye maaşlı personeli olsaydı bu kadar uğraşmaz malulen emekli etmeye çalışırdı

Üye
    Pryeee Avatarı

Son Giriş
    15.01-2020
    Saat
    11:42
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Depresyon, anksiyete, depresif epizodlar, uyum bozukluğu, sosyal fobi daha ne olabilir ki, intahar düşüncem var intahar etmek istemiyorum ama başka çarem yok gibi hissediyorum çok çaresizim umutsuzum ben çalışamayan evden çıkamayan biriyim ne olur ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz kaldım komutan kıta ankete yapamaz yazıyor rdm komutanı çok yardımcı oluyor ne yapmalıyım dayanamıyorum alışamadım yapamıyorum ne yapıcam ne...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:29
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.956
    Verilen Beğeniler
    4.231

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @Pryeee

Bu kadar ileri düzeyde ise rahatsızlığın yine istirahat verirler, ama nihayetinde muafiyet verirler.