TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 5 mesajın 1-5 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    gorkem93 Avatarı

Gerçek Adı
    görkem
    Son Giriş
    26.10-2019
    Saat
    13:43
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    bugun raporlarımla doktora gittim yarın heyete cıkıacaksın kagıdada 16c 1yıl erteleme yazmıs yarın heyete cıkmadan söylesem 20 gün gidicem altı üstü iptal edermi 1 yıl beklemek istemiyorum sonucta bedelli yada heyette sölesem psikiyatri bu arada

Üye
    RAİSTLİN Avatarı

Gerçek Adı
    SÜLEYMAN CANSOY
    Son Giriş
    17.05-2023
    Saat
    17:52
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    30
    Verilen Beğeniler
    18

abicim gecmıs olsun herseyden once ama once arastırmayı deneseydın keske

kanun maddelerını okursan soyle bır madde görebilirsin

''Engelli olup da askere elverişsiz olanlar da bu bedeli ödemek şartıyla, yararlanabileceklerdir. Sadece 28 gün temel askerlik eğitimine tabi olmayacaklardır.''

yanı dırek parayı yatırıp askerlıgını yapabılırsın ve aklında rahat eder abıcım daha detaylı 2018 bedellı kanunnu dıye aratırsan detaylara ulasabılırsın bırde askerlık subesıne durumu anlat raporlarla ugrasmak ıstemedıgını parayı verıp kapatmak ıstedıgını dosyayı söyle onlar sana gereken yardımı yapacaklardır

kolaygelsın abıcım

Üye
    gorkem93 Avatarı

Gerçek Adı
    görkem
    Son Giriş
    26.10-2019
    Saat
    13:43
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@RAİSTLİN

abi yanlıs anlasıldım sanırım ben bedelli parasını ödedim saglık ocagı hastane sevk verdi psikiyatride 1 yıl erteleme yazmıs yarın kurula cıkacak kagıt ben gitmek istiyorum 20 gün gidecem 1 yıl ertelersem ne anlamı kalır bedelli gitmenın düzelttirebilirmiyim onu sorcaktım sadece

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:55
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.030
    Verilen Beğeniler
    4.302

@gorkem93

Bu minvalde dilekçe verebilirsin diye düşünüyorum askerlik şubesine. "ben 21 günlük temel eğitim almak istiyorum" diye bir dilekçe yaz...

Üye
    Yahuda Avatarı

Son Giriş
    23.07-2020
    Saat
    05:01
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bugün askerlik şubesine evrak teslim ederken sizin gibi biri geldi.Yoklamada muaf sonucu çıkmış,bedelli parasını yatırmış. Ben yine de yapmış gibi görünmek istiyorum dedi.Sube bu süreçte muayene sonucu muaf olanların paraları geri yatırılacak dedi. Yapılan açıklama belli bir tarih öncesini kapsıyor dedi. İtiraz dilekçesi verdi ancak şube itirazı daha önce yapanlar oldu sonuç olumsuz dediler. Kısaca anlamsız şekilde bedelli sürecinde muaf olanlar haktan yararlanamiyorlarmis