TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 7 mesajın 1-7 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    bygezgin Avatarı

Son Giriş
    25.02-2019
    Saat
    05:50
    Yaşadığı Yer
    Batman
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar merhabalar

sol kulağımda doğuştan yada bebeklikte oluşan total işitme kaybım var. askerlik muayenesi için bugün aile hekimime belirttim ve beni hastaneye sevk ettiler.ordaki doktora şikayetimi ilettikten sonra başka bir hastaneye sevk edip bera testi yapılmamı istedi.bunun sonucunda bana hastane 75 gün sonraya test için randevu verdi.böyle bir süre normal mi biz askerlik muayenesi için bu kadar beklemek zorunda mıyız.şuan zaten yoklama kaçağıyım.polis gördüğümde kaçıyorum.daha önce tutanak yedim ve askerlik şubesine gitmedim.ne yapmam gerek tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.birde bu testin sonucunda evraklarımı kime teslim edeceğim askerlikten muaf olup olmayacağıma kim karar verecek?

Üye
    karadeniz55 Avatarı

Gerçek Adı
    Savaş
    Son Giriş
    22.07-2022
    Saat
    16:24
    Yaşadığı Yer
    SAMSUN
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    5

askerlik şubesine gitmeden muayene işlemlerini nasıl başlattın önce askeriye seni 1. basamak aile hekimine sevkini yapar oda gerekli muayene için uzman doktora sevk yazar askerlik şubesi aile hekiminin sevkine istinaden seni devlet hastanesi veya askeri hastaneye ( şimdi onlarda sivil hastane oldu ) sevk eder. hastalığınla ilgili gerekli muayene ve tahlillerin yapıldıktan sonra heyet karşısına çıkıyorsun orada kararı yüzüne okuyorlar

Üye
    bygezgin Avatarı

Son Giriş
    25.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Batman
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@karadeniz55
    dostum askerlik şubesine gitmeden olur mu hiç gittim tabiki de.anlamadığım şey şu tahlilleri alınca kararı kim verecek bu heyet kim askeriye mi yoksa sevk edildiğim hastanedeki heyet mi?

Üye
    karadeniz55 Avatarı

Gerçek Adı
    Savaş
    Son Giriş
    22.07-2022
    Saat
    16:24
    Yaşadığı Yer
    SAMSUN
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    5

Muayene olduğun hastanenin sağlık kurulundaki heyet doktorları verecek zaten heyet öncesi evrakların hazırlanmış oluyor heyete girmeden elverişli yada değildir belli oluyor sadece kurul karşısında karar yüzüne okunuyor heyet bu aslında sana yine 75 gün gün vermiş bana 1 yıl sevk tehiri verdiler ben merzifon askeri hastanede muayene oldum kalp doktoru sivil hastanedeki raporların eksik dedi 1 yıl bekletti bir yıldan sonra tekrar heyete çağırdı

Üye
    bygezgin Avatarı

Son Giriş
    25.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Batman
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@karadeniz55

hastanedeki doktorlar tsk nin askere alımla ilgili kararı nasıl verebilir ki.tanıyı koyup bence kararı tsk nın ilgili birimi verecek.bakalım ne olacak bi şekilde bu haftaya aldırdım yapılacak testi.bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor.

Üye
    bygezgin Avatarı

Son Giriş
    25.02-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Batman
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba arkadaşlar askerlikten muaf olanlara benim için çok kritik bir soru sormam gerekiyor.bu hafta içinde işitme kaybı sebebiyle askerlikten muaf olacağım.muaf olduktan sonra posta yoluyla herhangi bir yere bildiriliyor mu durum, yani demek istediğim şu ben bu zamana kadar hiç bir yakınıma işitme kaybım oldugunu belirtmedim.eve yada kütüğümün bulunduğu köye muhtara bilgi verilmesi gibi bir durum söz konusu mu?kısaca beni tanıyan birinin bunu öğrenme ihtimali var mı?muaf olanlar nasıl bir durum yaşadılar heyetten sonra öğrenmek istiyorum teşekkürler.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    02:49
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.943
    Verilen Beğeniler
    4.211

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @bygezgin

Hayır, sadece senin evine bir bildirim yapılır o kadar.