TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
Toplam 41 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Dangertime Avatarı

Son Giriş
    17.09-2018
    Saat
    21:19
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Herkese iyi günler burda bilgisi olan kişilerden destek almak istiyorum

4 aylık askerim ayağım kırıldı ve 1 ay hava değişimine gittim bu hava değişimi sonunda 4 gün izin kullandım buraya gelmeyi hiç istemiyordum hiç bir şekilde beni seven birilerinin olduğunu düşünmüyorum geleli 20 gün oldu hemen hemen hergün koğuşta yorganın altında ağlıyorum kendimi hiç bi şekilde tutamıyorum ağlıyacağım zaman hemen koğuşa girerek herkesten saklanıyorum intihar etmeyi düşünüyorum artık

hayattan çok bıktım ve yaşamamın bi anlamı olmadığını düşünüyorum rdm dosyası açtırdım psikiyatriye sevk alıcam yarın rdm servisi ile konuşcam ancak yaşadıklarımı korktuğumdan dolayı dışarı yansıtamadığım için sadece beynimde yaşadığım için komutanın formu tamamen olumlu kesik varmı dedi yok dedim ancak kolumda var hiç bir şeyi doğru düzgün anlatamadım anlatırken devamlı ağladım kendimi tutamadım hiç bir şekilde kendimi ifade edemiyorum

burda kendimi iyi hissetmiyorum sanki her zaman birşey olacak askerliğim uzuyacak gibi düşünüyorum yada beni sürgün yerine yolluyacaklarını düşünüyorum sürgün yerleri çok pis olduğunu sizlerde biliyorsunuz çok korkuyorum sizce bunun için ne yapmam gerekiyor nasıl bi yol izlemem gerekir

Üye
    perseküsyon Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    11:22
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    281
    Verilen Beğeniler
    873
    Blog Mesajları
    1

Çürük raporu alamıyor musun ?

Yasaklı Üye
    Umut3072 Avatarı

Son Giriş
    18.06-2019
    Saat
    18:39
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Geçmiş olsun..Hava değişimi aldığın zaman neden ailen ile birlikte Ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmediniz..suicid düşünceleri olan hastalar hastaneye yatırılmalı ve yakın takipte tutulmalıdır ...

Üye
    tato78 Avatarı

Gerçek Adı
    Taylan
    Son Giriş
    19.09-2023
    Saat
    16:00
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    40
    Verilen Beğeniler
    16

Geçmiş olsun aynı duyguları 21 sene önce yaşadım. Şuan bipola bozukluk tanım var. Acil psikolojik destek almanı öneririm.

Üye
    Dangertime Avatarı

Son Giriş
    17.09-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Rdm dosyamı yeni açtırdım ancak nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum kendimi hiç bir şekilde konuşarak ifade edemiyorum etmeye çalıştığım anda ağlıyorum kendimi sıkamıyorum rahat olamıyorum çürük almaya çalışmadım henüz hava değişimi almadan çürük alabilirmiyim öncelikle hava değişiminemi yollarlar ben çürük alamazsam daha kötü olurum burda daha önce bir kişi dosya açtırıp 87 gün hava değişiminden geldiği gün sürgün ettiler ve şuan durumunun daha kötü olduğunu duydum

Yasaklı Üye
    Umut3072 Avatarı

Son Giriş
    18.06-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

Ailen yokmu kardeşim..suicid düşünceleri Gerçekte var mi içinden böyle bir dürtü varmı..yoksa çok bunaldığın için mi düşünüyorsun bunları bilelim ona göre yardımcı olalım..

Üye
    ENGELSİZGÜNLER Avatarı

Son Giriş
    11.09-2023
    Saat
    22:59
    Yaşadığı Yer
    ANTALYA
    Alınan Beğeniler
    14
    Verilen Beğeniler
    25

ağlıyorsan, intihar etmeyi düşünüyorsan dokktora acilen gidip bu şikayetlerini söyle, çekinme, durum ciddi, hastanede yatman gerekebilir.

Üye
    (Gölge) Avatarı

Gerçek Adı
    Kibar feyzo
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kuşadasi
    Alınan Beğeniler
    551
    Verilen Beğeniler
    805

görüyorsunuz arkadaşlar türkiyenin en büyük sorunu zorunlu askerliktir yazık günah

Üye
    Dangertime Avatarı

Son Giriş
    17.09-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Askere gelmeden intihar girişimim olmuştu çok fazla duygusallık yaşıyordum aniden sinirlenme gibi şeyler oluyordu intihar ettiğimde acildeki doktor psikiyatriye görünmemi istedi ama görünmemiştim aileme bu konu hakkında bilgi verip onları üzmek istemiyorum

Üye
    çekirge88 Avatarı

Gerçek Adı
    okan
    Son Giriş
    30.07-2018
    Saat
    20:24
    Yaşadığı Yer
    trabzon
    Alınan Beğeniler
    8
    Verilen Beğeniler
    7

güzel kardeşim bir sorum olacak sana müslümanmısın

Yasaklı Üye
    Umut3072 Avatarı

Son Giriş
    18.06-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

@Dangertime
    Hastalığını ve yaşadıklarını ailenden saklıyorsan buradan neden yardım arıyorsun o zaman..sana biz değil ailen yardım edecek..Ailenle konuş neredeysen yanına gelsinler Bulunduğun birliğin amiri kimse onunla konuşsunlar o yardımcı olmuyorsa Onunda amiri vardır onunla konuşsunlar .ve seni hastaneye götürüp yatırsınlar suicid düşüncen olduğunu doktora söyle Seni hastaneye yatıracaktır..hastaneye yatıp çıkınca zaten askerlikten muaf ederler Bu yolu izle kardeşim...Askerliği suistimal etmiyorsan ve gerçekte hasta isen Sana hasta olduğunu bile bile zorla askerlik yaptırmazlar kardeşim Yok öyle bir şey..

Üye
    Dangertime Avatarı

Son Giriş
    17.09-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@çekirge88 elhamdulillah müslümanım

@OğuzHan55 yaklaşık 6 aydır kendim yenmeyi denedim bu sorunlarımı kafamda bitirmeye çalıştım ama başaramadım her gün daha kötüye gitti askerlikten gocunmuyorum kaçmıyor verilen işleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum ancak bu olayları atlatamıyorum olmamış birşeyi olacakmış olmuş gibi düşünmeye başladım rdm dosyası açtırdım yarın rdm ile görüşme yapıcam o uygun görürse psikiyatriye sevk edecekmiş sonrasında ne yapıcam bilmiyorum kendimi ifade edemiyorum etmeye çalıştığımda direk ağlamaya başlıyorum

Yasaklı Üye
    Umut3072 Avatarı

Son Giriş
    18.06-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

Anladım Senin rahatsızlığın bipolar duygu durum bozukluğu gibi gözüküyor..Ama şikayetlerini doktora söylemelisin Ki sana yardım cı olsun..direkt doktora anlatamıyorsan yazılı olarak ver doktora ama mutlaka suicid düşüncelerinin olduğunu da söyle doktora..

Üye
    Dangertime Avatarı

Son Giriş
    17.09-2018
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ancak ben hava değişimi kullanmak istemiyorum askerliğim uzuyacak bir nişanlım var ve askerliğimin bitişinde kısmet olursa düğün yapmayı düşünüyoruz ama en ufak tartışmamız bile beni intihara sürüklüyor hava değişimi almadan muaf olabilirmiyim yada burda muaynemi sürdürebilirmiyim

Yasaklı Üye
    Umut3072 Avatarı

Son Giriş
    18.06-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    9
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Hava değişimi alınca neden askerliğin uzuyor Hava değişimleri askerlikten düşer..muaf olup olmayacağına şikayetleri ne göre doktorlar heyet karar verir Onu buradan bilemeyiz

Sayfa 1 / 3 123 SonSon