TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 19 mesajın 16-19 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    SessizBey Avatarı

Son Giriş
    22.12-2017
    Saat
    18:35
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Çöp toplamaya, tuvalet yıkamaya, kalıbı 5 kuruş etmeyen insanlardan ağır laf yemeye ne meraklısinız. Sanki askerlik yapınca ne oluyor. Bende askere gittim. Anam dinim ağladı kalbim sıkıştı dedim, kalbini bilmem ne yapim dediler. Hastaneye sevk etmediler sevk alana kadar neler çektim.
    Sivil de çalışarak da, insanlara hizmet ederek de, verginı odeyerek de devlete faydalı olursun madem çok ıstiyorsun. Asker de çocuk da "AKDENIZ ATESI" rahatsızlığı vardı. Curuk istemem dedi. Akrabalar, arkadaslar dalga geçer yapacam dedi. Yüksek ateş oldu cocukta. Iştimaya çağırdı komutanlar. Çocuk iştima da fenalaştı ve felç kaldı. Ne oldu? Değermiydi sence? Kimseyi takma. Bu hayat senin. Insanların ne düşündüğü umrunda olmasın. Pembe tezkere almiyosun. Sağlık sorunun var, askerlik yapmiyorsun. Hepsi bu! Oyle bir zamandayiz ki saglik sorunu olmayan bile bedelli yapip askere gitmiyor. O eskidendi. Yalan mıyım abi
    @Mehmet005 ?

Üye
    siyah_beyazz Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet
    Son Giriş
    21.05-2018
    Saat
    20:15
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    4

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    @Mehmet005 abi engin görüsün icin tesekkur ederim , @GözdemDeniz kardeşim tavsiyen için teşekkür ederim yazdıklarınız benim için çok değerli bilgiler cevap verdiğiniz için teşekkür ederim tekrardan hepinize

Üye
    pilove677 Avatarı

Son Giriş
    24.05-2018
    Saat
    00:08
    Yaşadığı Yer
    Zonguldak
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Selamın aleyküm benim doğuştan gelen pulmoner stenoz hafif mitral kapak yetersizliği ve pulmoner hipertansiyon var bugün heyete girdim heyet d42 f10 askerliğe elverişsiz raporu verdi ön rapor Ankara'ya gitcekmis oradan sknti ckarmi alabilirmiyim raporu kalp doktoru elverişsiz sin dedi hafif pulmoner stenoz pulmoner hipertansiyon hafif mitral kapak yetmezliği ?

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    04:20
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.956
    Verilen Beğeniler
    4.232

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @pilove677

hiç bir sorun olmaz, muafiyetin hayırlı olsun kardeşim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12