Yapma böyle şeyler muaf olacaksın sabr et
Yapma böyle şeyler muaf olacaksın sabr et
@Sonradde Ben defalarca benzer şeyler söyledim başka üyelerde söyledi ama bir türlü ikna olmuyor sen yeni bu yoldan geçtin senin de ikna olmadığın zamanlar oldu ama çözüldü sen aynı yoldan geçmiş birisi olarak söyle belki senin söylediklerine ikna olur geri dönülemeyecek şeyler yapacak sonra.
@Mertsonmez
He yemin ederim abi korkuyorum kendimi öldürecem diye 2gün sonra geri dönecem hiç iyi değilim
Abi bide ihrhara kalkitim ya ailem acile götürdünler ordaki jandarmalar askerlik yaptığım yeri sordular isim soy ismimi aldılar askelik yaptığım yeri aramişlarmi ?
@Mertsonmez Kardeşim ahirete inanıyorsan ihtihar gercekten hem gencecik hayatını yakarsın hemde diğer tarafta ahiretini bide öldürmeyen allah öldürmüyor allah göstermesin sakat kalırsın kendine gel şuan seni cok iyi anlıyorum o kadar dara sokuyor ki insanı bu süreç bende inan senin gibiydim ailem sevdiklerim icin dayanmaya calıştım sende öyle yap bu seni daha güçlü biri yapıcak emin ol pes edince kendimi keseyim öleyim diye bişey yok herşeyden önce allah katında affedilmezsin. Cuma günü teslim olup komutan karşısına geç beni burdan biran önce sevk edin iyi değilim de. Kendi canına zarar vereceğine insanların beyninin etini ye daha iyi kardeşim
Abi sana dedim ya intahara kalkıştım ya jandarma şimdi orayı aramışmı sence dedim biliyorum seni sık bugaz ediyorum hakili helal et abim
@Mertsonmez kardeşim benim nerden bilebilirim ki aramış mı aramamış mı. Helal olsun sıkıntı etme dediklerimi yap sen
@Mertsonmez Kanka git hastaneye sevk iste sıkıntılarım arttı de
Ailem oluari aradı dedi gelsin teslim olsun kötü yse muhaf ederis dediler ama hiç inancım yok abim
@Mertsonmez ben ve başkaları defalarca yazdı hadi bize inanmadın senden 1 hafta önce muaf alan @Sonradde aynı şeyleri söyledi birliğine gideceksin gider gitmez hastahaneye sevk alacaksın ya tekrar hava değişimi verecekler üçüncüde muaf alacaksın yada direk muaf verecekler Allahın izniyle.
bu şekilde hiç bir şeyi çözemezsin pişmiş aşa su katıp işi batıracaksın firari durumuna düşüp hiç bir şeyi çözemeyeceksin.
BÜYÜK LAFI DİNLE AZICIK.
Tm abi Allah razı olsun sizden ne biliyim abim korktum dedim belki beni döverler diye
@Mertsonmez olmaz öyle şey ikna olmuşlardır artık hasta olduğuna içini rahat tut Allaha güven hava değişimin bittiyse pazartesi orada olacak şekilde birliğine git yanında baban veya başka sakin konuşabilecek bir akraban varsa oda gitsin konuşabilirse komutanla konuşsun.
Sakin olun inatlaşmayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.
Hadi dualarımız seninle Allah yardımcın olsun abdest al besmele çek yola çık.
İşte abim kimsem yok bı benim bı hasta annem abi
@Mertsonmez birisinin yanında gelmesi şart değil destek olsun diye söyledim.
Dediklerime yap birliğine git çözülecek Allahın izniyle.