TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 8 12345 ... SonSon
Toplam 120 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    buraq367 Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet Can Burak
    Son Giriş
    28.01-2022
    Saat
    15:22
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    abılerım

ben hatayda askerım uyum bozuklugu nedenıyle ilkinde 21 gun hava degısımı aldım sonra bıtınce eslım oldum komutana cıktım ben bıda gıtmek ıstıyorum ıyı degılım dedım boluk astsubayları resmen dalga gectıler benı gondermek ıstemedıler bıtanesı benı kogustada hırpaladı ve sureklı gurur kırıcı konusmalar yaptılar
    sonra kıta hastanesı adana asker hastanesı ve gataya geldım burda babamla gırdık oda konustu ve 1 ay daha hava degısımı verdıler

hava degısımının bıtımıne son 1 hafta kaldı ve ben hala cok kotu durumdayım
    annemin yuzune bile dedim anne ben intihar edicem diye evide huzursuz ettim annemde benım yuzumden hasta oldu

ınanın ben oraya bıdaha gıdemem ıntıhar ederım ama gıdemem cunku yıne orda kotu muamele yapıcaklar bana cunku 2 kere ıntıhara kalkıstım orda ve 3.de askerı mahkemeye verıceklerını soyledıler

ben sımdı bu raporu uzatabılırmıyım burda veya dırek gataya sevk ısteyebılırmıyım sıvıl hastane veya burdakı askerı hastanelerden

ne olur yardım edın artık ıntıhar edıcem ıyıce bunaldım

1 ay raporu burdan sıvıl veya askerı hastaneden uzatabılırmıyım veya dırek gataya sevk alabılırmıyım

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:19
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

@buraq367

Anne-baban durumun aciliyetine ve önemine istinaden sen olmadan yakındaki askeri hastaneye gidip durumu izah etsinler ve oraya yatış veya sağlık kuruluna çıkmayı talep etsinler.

Yalnız, böyle zorlama kendini kardeşim. En olmadı yine birliğine git ve orada askeri hastaneye çıkmak için çaba sarf et. İki defa istirahat veren doktorlar bu sefer muafiyet için kurula çıkartacaklardır... Sakin olmaya çalış. Kendine zarar vermek gibi bir yanlışa düşme. Daha yaşayacak bir sürü şey var ulan!

Üye
    buraq367 Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet Can Burak
    Son Giriş
    28.01-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

anladım hocam cok saolun ınanın cok kotu durumdayım komutanlar ınanmıyor bana kotu davranıyolar dıyelımkı ben yıne gataya sevk oldum heyetemı cıkarım yoksa dırek curukmu verırler

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Oluyor böyle şeyler kardeşim. Başkaları ceberrut diye kendini cezalandırma. Sakin ol ve süreci kimse zarar görmeden bitir, dön ailenin yanına...

Kurula çıkartırlar, muafiyet kararını kurul verir.

Üye
    buraq367 Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet Can Burak
    Son Giriş
    28.01-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

abı korkuyorum kurul vermezse muafıyet dıye o komutanların karsına cıkmatansa ıntıhar daha cazıp gelıyo bana

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Bazen güçlü olmaktan başka seçenek yoktur. Şimdi de o zamanlardasın. Güçlü ol, şu saçma sapan dönemi atlat, saçma sapan insanları arkanda bırak, sonra hayat yeniden eskisi gibi akmaya devam edecek. Sabır, sabır sabır. Başka yol yok.

Üye
    buraq367 Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet Can Burak
    Son Giriş
    28.01-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

insallah abım

bugun teslım olucam bırlıge boluk astları benı baska bırlıge sevk yapmıs ızmır focaya hakkımda dua edın artık cok bunaldım ıntıhar edıcem ama sırf aılem uzulmesın dıye sabredıyorum dua edın bana

Üye
    2xLcompton Avatarı

Gerçek Adı
    Kubilay
    Son Giriş
    14.12-2016
    Saat
    15:27
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Kardeşim eğer komutanların bir sonraki sevkine Askerlik Yapamaz yazarlarsa . Ki bunu Revir komutanın & Birlik komutanın & Tabur komutanın yazmak zorunda forma kesinlikle muaf olursun .

Üye
    buraq367 Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet Can Burak
    Son Giriş
    28.01-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

InsAllah krdesim dua et ne olur inan cok kotu durumdayim

arkadaslar ıstanbul gataya gıdıyorum ızmır asker hastanesi sevk verdi daha once 2 kere ankara gatadan hava degısımı aldım 21/30 olarak sımdıkı kıta formuma rdm amiri suisidal dusunclerı var yalnız bırakılamıyor.
    1 .amir su sekılde yazmıs suısıdal dusuncelrı var sureklı basında bırı beklıyor ısler aksıyor ozellıkle 2.santral bılmem ne kıtası dahıl hıcbır askerımerkezde askerlıgını yapamaz askerlıge elverıslı degıldır yazmıs.
    2.amir ıse oda aynı sekılde hıcbır askerı kurumda vatanı gorevını yapamaz askerlıge elverıslı degıldır yazmıs

daha once 2 kere gataya gıttım sımdı tertıp yerım degıstıgı ıcın ıstanbul gataya gıdıyorum komutanlarım bu sekıl yazmıs sızce heyete cıkarmıyım yoksa dırek onaylayıp curukmu verırler

Üye
    buraq367 Avatarı

Gerçek Adı
    Ahmet Can Burak
    Son Giriş
    28.01-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

bi 21 aldım bi 30 gun aldım oraya yanlıs yazmızlar bende anlamadım komutanlar askerlık yapamaz yazmıs, raporda dahı oyle yazıo ama doktor kımsenın yuzune bakmıo yolluyo konusturmadı bıle benı ama 3. hava degısımını aldım 2 ay daha sımdı ne olcak ınzar veya smk da yazmıo sımdı bu bıtınce yınemı bırlıge gerı donucem ben yıne gıdıcem 4.mu vercekler nasıl ıd bu anlamadım kırmız ıle belırtıgım yerde askadasları ıle uyum saglayamadı amırlerıne karsı soguk ve ılgısız oldugu ve askerlık yapamayacagı bıldırılmıstır yazıo

Üye
    santiago24 Avatarı

Son Giriş
    07.07-2015
    Saat
    13:54
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bir sorum olacak Ankara gataya sevk aldim ilk muanede 21 gun hava degisimi verdiler sonra inzar islevsellik fotograf onayli askerlik yapip yapmayacagina dair kitasi hastanesine sevki iygundur.yazmislar.sizce askerlik yapamaz alirmiyim daraliyorum yatamiyorum
    Boluk astsbayida sana askerlik yapabilir yazcam dedi gorusleriniz nedir cevab bekliyorum
    Hastaligin adi uyum bozukligu

Üye
    santiago24 Avatarı

Son Giriş
    07.07-2015
    Saat
    13:54
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Ilk piskolojiden 21 gün hava degisimi verdiler islevsellik formu ile kita hastanesine sevki uygundur yazio..ikincisinde curuk alirmiyim lutfen yardimci olun iyi degilim devrelerim gitti yatamiyorum

Üye
    smh155 Avatarı

Gerçek Adı
    Seko
    Son Giriş
    24.07-2015
    Saat
    01:47
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Kardesm geçmis olsun kıtandaki hastaneye sevk edilmen gerekiyo hastane isleme almams demekki normalde en kötü ihtimalle 3.de kıta işlevsellik formunda askerlik yapamaz yazyorsa ve gerçekten zorlandğni sıkıntı yaşadğnı biliyorsa bölük komutanın muafiyetin %100 sağlanması gerekiyodu olmadysa takma kafana raporuna kesin bilgi yazlms yapamayacağn konusunda gidersin skntılarnın devam ettğini anlatrsn askeri hastaneye sevk alp gdersin heyete postalarlar seni ama yinede iş bölük komutanında bitiyo biliyosun hastanedeki doktorlar iplemiyo adami bakyo kagdna hmm diyo yazyo hava degsmini gönderyo

Üye
    senben Avatarı

Son Giriş
    10.06-2015
    Saat
    09:23
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Slm abi ben acemi birliginde 45 gün hawa degisimi aldim f 43.2 uata birligine teslim oldum burdan izmire yolladilar izmir istanbul gataya sewk etti kita anket formu iste di su sekilde yaziyo du yagitta askerlik yapar yapamaz sekilde doldurulmus anket formu diye isce ne olur artik dayanamiyom

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @senben

Kıta anket formunu dolduracak birliğindeki yetkili ve hastaneye gönderecek. O formun ardından değerlendirilir, heyete çıkartılır ve askerlik yapamayacağına karar verilirse muafiyet verilir

Sayfa 1 / 8 12345 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 15.01-2018, 19:31