güzel abim benim allah senden razı olsun abim gataya yatarsam büyük ihtimalle muaf olurum dimi benim sürekli intihar düşüncelerim var kafamın içinde bi ses sürekli bileklerimi kesmemi söylüyor boğazımı kesmemi söylüyor kendime zarar vermemi istiyor bende veriyorum ama son haddeye geldim çalışıyorum bi anda dehşete kapılıyorum kalbim sıkışıyor boğazım sıkılıyor ağlamaya başlıyorum yerimde duramıyorum sanırımm panik atak da var galiba bende bende hangi vicdansız benim gibi hastaya muafiyet vermez kaç kere acillik oldum burda sakinleştirici yazıldı en son gataya sevk eden doktor şu tanıları koydu UYUM BOZUKLUĞU DEPRESİF NÖBET TANIMALANMAMIŞ VE DİSOSİYATİF KONVERSİYON BOZUKLUĞU TANILARI KOYDU
gerçek hastalaru böyle süründürüyorlar hasta olmayanlar parasıyla yada torpille alıyor bizim gibiler napsın iyice psikolojim bozuldu kaç kilo verdim sigara su başka bişey yok ailemde benim yüzümden çok zorda sürekli akılları bende acaba kendine gene bişey yaparmı diye sürekli panik halindeler onlara yansıtmamaya çalışıyorum ama olmuyor çok fazla anlatamıyorum durumumu anne baba beni kurtarın ölüyorum diyemiyorum aynada kendimle konuşmaya başladım sürekli izleniyomuş gibi hissediyorum içime tamamen kapanıp kendi hayal dünyamı kurup onunla yaşamak istiyorum durumum iyi değil abi bana yardımcı ol yoksa iyi olmucak şizofreniye doğru gidiyorum bunu çok iyi biliyorum