Tamam abi gelişmeleri sana bildiririm fakat şuan ktm deyim sadece daha önce intihar ettiğime dair belgeler var elimde teşekkür ederim allah razı olsun iyiki senin gibi insanlar var (insanlara yardımcı olmayı seven)
@dead Hayır Asla ben kimseyi savunmuyorum,elimden gelse sana muaf der imzayı atar yollarım,maalesef buradan sadece öneride bulunabiliyoruz.
İzleyeceğin yolu söyledim sana,var olan bütün epikiriz raporlarını topla,birliğine gidince seni tekrar hastaneye yollayacaklardır.
Ben doktorların vardır bir bildiği dememdeki gaye şuydu.Anlattığın şikayetler ve geçmişteki intihar girişimi ve hala devam eden suisid düşüncerine göre seni hastaneye yatırmaları lazım taburcu olduğunda da muaf tutulman lazım.Neden bukadar uzatılmış ona anlam veremedim/Gelişmeleri benimle paylaşın,size yardımcı olmaya çalışacağım...
Tamam abi gelişmeleri sana bildiririm fakat şuan ktm deyim sadece daha önce intihar ettiğime dair belgeler var elimde teşekkür ederim allah razı olsun iyiki senin gibi insanlar var (insanlara yardımcı olmayı seven)
@dead
Estağfurullah,
Peki,hadi bakalım.
Komutanlarınla ters düşme meye çalış,olur ki aksi rapor tutarlar,sabırlı olun,birlik komutanına insan gibi durumu anlatın,inş askerlik yapamaz şeklinde rapor tutar ve muaf olursunuz.
Ayrıca bana bir şey soracağın zaman beni etiketle,yoksa görmeyebilirim...
ALLAHA emanetsin...
abi dün gece birliğime katıldım sabah takım komutanım rdm ci asteğmeni gör dedi gittim asteğmenin yanına anlattım durumumu daha önce intihar ettiğime dair de epikrizii verdim anlattım ne sıkıntım varsq anlatabildiğim kadar en son sen 90 gün hava değişimi aldın dedi tamam artık dedi şimdi tek bir raporla seni gönderebilirz dedi muaf olursın dedi ama ben senin önce düzelmeni istiyorum dedi yatışdan falan bahsetti yatırırlar dedi sonra taburcu olurken belki tamamen gidersin dedi yada gerek yok dedi seni hemende gönderebiliriz dedi
personel konsültasyon görüşü muydu neydi öyle bi kağıda anlattıklarımı yazdı takım takımına götür dedi götürdüm verdim okudu tamam dışarda bekle dedi konuşmak sıkıntılarımı onada anlatmak istedim ama dinlemedi sonra aynı şekilde bi zarfın içine koymuş o kağıdı başka şeyler ekledimi bilmiyorum idari işlere ver dedi verdim verirken idari işler komutanı nasıl oldun falan diyince anlattım onada kendimi burdan tamamen gidebilrsin ama dedi hesap günü var dedi neden sivildeyekn intihar etmedin de dedi buraya gelince etcek oluyon dedi izah etmeye çalıştım seni mahkemeye vercem falan dedi kendini askerliğe eşverişsiz hale getirmekden falan dedi sonra kapalı bi zarf istedi bişeyler doldurdu sonra akşam üstü takım komutanım çağırdı kıta anket formu doldururken mahkemeye çıktınmı hiç madde bağımlılığın varmı falan dedi sonra çık dışarda bekle dedi idari işlere gönderdi
kıta anketi takım komutanın yanında uzman var o bana sana muafiyet verilcek rahat ol gitceksin burdan dedi yapamaz yazcaklar dedi gitceksin dedi sözmü komutanım dedim söz dedi sonra takım komutanım sabret iki üç gün canımı sıkma benim dedi ne olur abi bu süreçten sonra ya psikiyatri sıkıntı çıkarırsa veya bana oyun yapıyorlarsa ama söz verdi uzman gitceksin diye idari işler komutanın konuşmalarındqnda gönderilcek gibiyim takım komutanım da sabret iki üç gün dedi abim
@dead Tamam biraz sabırlı ol,muaf olacaksın,takım komutanını boşver önemli olan birlik komutanının askerlik yapamaz demesi.senin yatmanı ve tedavi görmeni bende uygun görüyorum.eğer yatış önerirseler sakın red etme,yat tadavini ol taburcu olduğunda muafa olacaksın..
Sadece biraz sabır...
@Kağan55
Abi bugün rdm komutanı %90 çürük alcaksın gitceksin dedi yarın veya pazartesi hastaneye gitceksin ordan kurula çıkaracaklar dedi sonra takım komutanına sordum gönderecekler çürük vercekler dedi yapamaz yazmışlar işlevsellik formu doldurdular galiba bundan sonraki süreç ne olur abi psikiyatri sorun çıkartırmı çünkü 2.gidişimde yapamaz yazmıştı komutanlar psikatri hava değişimi verdi 3.gidişimdr komutanlarım yapamaz diye belirtmedi çünkü bi anlık krizle burdan göndermezseniz öldürürm kemdimi demiştim sen kimi tehtit diyip kızmışlardı şimdi 4.gidişim komutanlar yapamz yazdı 2.gidişimde komutanlarım %90 alcaksın demişti ama psikatri vermedi 2 3 defa hava değişiminden bahsetmişti bu sefer bişey çıkar gene aksilik diye çok korkuyorum yüreğim iyice daraldı
@dead
Bir sorun çıkacağını sanmıyorum,bu sefer muaf olacağınızı düşünüyorum,her şeyi akışına bırak ve sabırlı ol.Hem komutanlarına hem doktorlara askerlikten kaçmak için numara yapıyor imajı verme,bu işleri daha da zora sokar...
Her şeyi akışına bırak ve sabırlı ol,muaf olacaksınız...
@Kağan55
abi doktor heyete sevk etse askerlik yapamaz diye heyet farklı bişey demez dimi ve heyette bana bişey sorarlarmı bi sıkıntı çıkmaz dimi yapamaz yazdı komutanlarım gitceksin dediler abi psikyatri sorun çıkarmaz dimi abim
@dead
Heyette hiç bir şey sormazlar,önemli olan heyet öncesi ön karardır,psikiyatri askerliğe elverişsiz dir demesi yeterli.
Heyet bu karara uyar ve imzalar ....
@Kağan55
abi komutanlarım hepsi yapamaz dedik dediler çürük alacaksın dediler direk kurula sevk etcez seni biz psikatri ile konuştuk çürük verdi sana dediler ve 9 günlük bekleyişten sonra bugün beni kurula falan değil psikatriye götürdüler sıkıntılarımı anlattım psikatri dedi ki sana iki şeyde yardımcı olabilirim ya hava değişimi veririm dedi yada yatırırım dedi ben gataya sevk istedim oda gataya sevk etti beni 3 kere hava değişimi aldım toplamda 90 gün abi bu nasıl bişey bu ne saçmalık birlik komutanı bile konuştu benle çürük alcaksın dedi gatadaki süreç ne olur abi eğer kötü bişeyler olursa zaten firar edicem ölmek yada delirmenin arasında gidip geliyorum ne yapcamı bilemiyorum hepsini allaha havale ediyorum
cevap verecek bi allahın kulu yokmu çok zor durumdayım
@dead
Ameliyat oldum hastanede yatıyorum,sizlerle Çok fazla ilgilenemiyorum.
Sizinle önceki konuşmalarımız da hastane yatışı önerilirse itiraz etmeyin ve yatın demiştim.Siz gataya sevk alıyorsunuz bu şekilde muaf olmanız zor.
Hastaneye yatman muaf olmanda oldukça etkili olacaktı ama siz işleri zorlaştırmışsınız.
Benim yapabileceğim pek bir şey kalmadı
Geçmiş olsun...
@Kağan55
abi öncelikle sanada geçmiş olsun abi sonuçta orada yatırcaklar beni hem ailem yanımda olcak burda tek başıma yatmak istemedim tek başıma orda yatsam aynı şey olmazmı orayla buranın farkı nedir doktor bana hava değişimi vereyim dedi yatırayımmı dedi bende gataya sevk istedim gatada yatırmazlarmı beni
kağan abi lütfen cevapla abim benim yapacak bişeyim kalmadı diyip çekilme abi allah aşkına bana giderken komutanlarım gene kıta işlevsellik belgesi vermicekmi elime yapamaz yazıp da yoksa kıta işlevsellik formu olmadanmı gitcem ordada yatırırlar beni durumum ciddi abi yardım et
@dead Sağ ol abisi ALLAH razı olsun,
Gataya sevkin yatış kararı ile mi yapıldı?
Gataya giderken kıta anket formu verirler tekrar.
Orda yatarsan taburcu olduğunda muaf olma ihtimalin çok yüksek.
Hastayım çok fazla giremiyorum buraya kusura bakma kardeşim...
@Kağan55
tedavi amaçlı vede karar için yapıldı kararı orası verecek dedi doktor abi ben derdimi anlatınca sıkıntılarımı zaten ordaki doktorda yatış vercek bundan eminim orda yatarsam nasıl bi sonuç çıkar abicim