bugun evrağım geldi b16 f1 yazdı komutan evrakları onaya verdim yarın 9da heyete çağırdılar hadi hayırlısı bakalım
Bugun yaklasik 100 kisi heyete girdik asker sivil karisik doktorlar yuze bile bakmiyo 4 asker arka arkaya girdik dordumuzede yuzumuze bakmadan askerlige elverisli degildir raporunuz var denildi iki el bas parmaklarimizi bastik kagida 1 saat sonra sonuclari verdiler askerlige elverisli degildir diye cok sukur bu ruh sagligimi bozan bu azaptan kurtuldum forumdaki herkeze tesekkur ederim
bugun evrağım geldi b16 f1 yazdı komutan evrakları onaya verdim yarın 9da heyete çağırdılar hadi hayırlısı bakalım
Bende yıllar önce benzer bir süreç geçirdim Psikoz teşhisi koydular en son ve askerliğe elverişli olmadığıma karar verdiler üçüncü seferde gata da ben de yattım cehennem in yer yüzü şubesi gibi bir yer orası.. 3. İŞLEMDE MUAF olmuştum ben. Şu anda 657 ye tabii devlet memuruyum o bir zamanlar "çürük alma sana özelde bile iş vermezler diyen" ÇOK BİLMİŞ UKALALAR ASGARİ ÜCRET E TALİM ETMEKLE MEŞGUL ŞİMDİ BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ DURUMU
can yuzde yuz muafsın artık
Sa abi bende F41.9 anksiyete bozuklugundan iki ay hava degisimi aldim geri geldim smk kita anket formu ile hastaneye sevk etti blk komutani psikiyatrik hastaligi var ancak fiziki ve konusma bakiminda askerlik yapabilir demi ama bana hava dgisminden once curuk icin verdiklerini solediler hava degisimi sonuc ne olur sizce acil cevaplarsaniz tesekkurler
Birde abim
Ben direk iki ay hava degisimine gittim inzar yaziyo du ve ilac kullandim vucudumda yaralr cikti su anda haftaya hastaneye gitcem sizce ne olur sonuc kita doktoru da hava degisimi donusu kontrool anksiyete bozuklugu yazmis
@Mehmetxxxx
mehmet yolun yuzde 70 ne gelmıssın artık bu olmazsa bıle bıdahakıne muaf olursun
Peki abi simdi sonuc ne cikabilir sizce
@buraq367
Sa abi bende F41.9 anksiyete bozuklugundan iki ay hava degisimi aldim geri geldim smk kita anket formu ile hastaneye sevk etti blk komutani psikiyatrik hastaligi var ancak fiziki ve konusma bakiminda askerlik yapabilir demi ama bana hava dgisminden once curuk icin verdiklerini solediler hava degisimi sonuc ne olur sizce acil cevaplarsaniz tesekkurler
Birde abim
Ben direk iki ay hava degisimine gittim inzar yaziyo du ve ilac kullandim vucudumda yaralr cikti su anda haftaya hastaneye gitcem sizce ne olur sonuc kita doktoru da hava degisimi donusu kontrool anksiyete bozuklugu yazmis
@OturanBoğa
Birde abim
Ben direk iki ay hava degisimine gittim inzar yaziyo du ve ilac kullandim vucudumda yaralr cikti su anda haftaya hastaneye gitcem sizce ne olur sonuc kita doktoru da hava degisimi donusu kontrool anksiyete bozuklugu yazmis ya herkese yazdim kimse cevap vermiyo lutfen napmam gerkeiyo
@Mehmetxxxx çok hafifleştirilmiş askerlik de verebilir muaf da tutabilir.Hafifleştirilmiş askerlikte spor,nöbet gibi şeylerden uzak tutulursun büyük ihtimalle komutanların insanlığına bağlı olarak da moral ve motivasyonun verilir.
@deep_blue85
Direk iki ay hava degisimi aldim ve soyledikleri elverissiz vermek icin hava degisimi vermislerdi peki hafiflestirilmis askerlik verirlerse tekrar gidebilir miyim hastaneye r ye cikip
Zaten kalp hastaligimdan dolayi spor egitim yapamazim vAr onunda etkisi olur mu muafiyet te
@Mehmetxxxx Tabiki tekrardan kıta anket formu doldurulur ve askeri hastaneye sevkiniz yapılır.Oradan da kıta anket formuna ve diğer kullandığın ilaçlar olsun bunlar da dikkate alınarak muafiyet sağlanabilir.
@deep_blue85
Yani bu sfer muafiyet cikabilirmi boluk komutani ne kadar etkilidir cunku ben direk iki ay aldigim kita anketi de yanimda goturuyum mu eskisini lazim olur mu napmam gerekiyo bilginiz var mi
hadi hayırlısıyla aldım elverişsiz raporumu diğer rahatsız kardeşlerimede inş istedğiniz gibi sonuçlarla karşılaşırsınz hayrlı günler
İns hayirli olur kardesimben de dayanamiyorum nasil yapacaksam dayanamiyorum artik zar zor dayaniyorum komutan kendi surekli sklip bunaldigini ve bu yuzden askerlik yapamayacigini soyluyo e surekli dile getiriyo soyluyo ancak fiziki ve konusmalarina bakilirsa askerlik yapabilir yazmis sizce sonuc ne olur yardimci olacak
Kimse yok mu