TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 15 1234511 ... SonSon
Toplam 212 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Efeben35 Avatarı

Son Giriş
    11.02-2019
    Saat
    01:36
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Ben psikolojık rahatsızım Gata'dan F43.2 UYUM bozukluğu die 30 gun hava değişimi verdiler İNZAR YAZIYO ALTINDA
    Bir de : HASTA HAKKINDA İŞLEM YAPILABİLMESİ İCİN SIRALI SICIL AMIRLERI TARAFINDAN IMZALANMIS FOTOGRAFLI ONAYLI MUHURLU ISLEVSELLIK DEGERLENDIRME VE KITA KANAATI FORMU ( ASKERLIGE UYUM SAGLAYIP SAGLAYAMADIGI BELİRTİLMELİDİR) FOTOĞRAFLI ONAYLI MUHURLU BIRLIK SEVK YAZISI ILE KITASI HASTANESI PSIKIYATRI POLIKLIGINE MURACAATI UYGUNDUR. ...

abi iyi ce acıklarmısın senden rica ediyom ıyıce kafayı yedım abı ruhum daralıyor artık

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    30 gün istirahat verilmiş sana ve bu arada sicil amirlerinin istenilen evraklarla birlikte kıtanın hastane psikiyatri blümüne müracaatları isteniyor.
    30 gün istirahat verilmiş ama gerekli sevk i,şlemleri yapılmamış bunlar da sonradan yapılıyor.

Efe, askersen "askerliğe elverişli değildir" raporu verilir sana. İstirahatten sonra tekrar hastaneye sevkedilmişsin çünkü. İstirahatin de işe yaramadıgı belli. bu durumda çürüğe ayırırlar.
    Asker misin, TSK çalışanı mı?

NOT: Efe özel mesajla yazmışsın ama buradan cevap vereyim sana. buradan yazışalım Mesaj kutusu doluyor ve silmek zorunda kalıorum ayrıntıları unutuyorum. ve eski bilgilere bakma ihtiyacı hissettiğimde bakamıorum.oysa buradan bakabiliyorum.
    Bir de forumlardan herkes faydalanıyor. Ayrıca bir yanlışım olursa bunu diğer arkadaşların düzeltme şansı oluyor.

Üye
    togishem Avatarı

Gerçek Adı
    emre
    Son Giriş
    15.07-2014
    Saat
    23:41
    Yaşadığı Yer
    adana
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Kalem;

mrb melek banada F43.2 UYUM bozukluğu bunu yazmıslar havadegisimi kagıdına

bir ay havadegisimi inzar hava değişimi bitiminde askeri işlevsellik degerlendirme formu ıle kontrol uygundur yazmıslar
    tekrardan askeri birliğimden askeri hastaneyemi sevk edicekler beni ? bilginiz varmı

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:24
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Birliğe değil, askeri hastaneye sevk ederler Emre.

Üye
    Kalem Avatarı

Son Giriş
    10.02-2023
    Saat
    00:18
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.045
    Verilen Beğeniler
    245

tıgishem, yukarıda ilk mesajı yazan arkadaş hava değişiminden sonra GATA'ya tekrar sevkedildi ve askerlikle ilişiği kesildi, muafiyet aldı. uyum sorunu devam ettiği için.

sen de zaten tekrar hava değişimi bitiminde askeri hastaneye sevk edileceksin. eğer hastalığın devam ediyorsa muafiyet verirler. en kötü ihtimal tekrar hava değişimi ardından muafiyet. ama tekrar hava değişimi vereceklerini sanmıorum sıkıntıların devam ediyorsa.

Üye
    DraJe Avatarı

Gerçek Adı
    Burak Bayrak
    Son Giriş
    12.04-2014
    Saat
    16:37
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Selam ankara mamak da askerdim ben 08.07.2013 tarihi de gata askeri hastanesine sevk edildim psikiytr den f43.2 uyum bozuklukları aldım askerliğe elverişli değildir raporu aldım fakat ben bu raporu aldım sadece bu iki tane kagıt parçası bende kaldı 12 ay askerlik yaptım elimde belge yok sadece gata hastanesi nin vermiş olduğu iki tane kağıt var işe girecem askerliğini yapmış belgesi istiyorlar bana yardımcı olursanız sevinirim istanbul burak saygılar .. !!!

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Burak, en yakın askerlik şubesine giderek askerlikle ilişiğinin olmadığına dair bir belge alabilirsin.

Askıda Üyelik
    butterflyeffect Avatarı

Son Giriş
    08.06-2017
    Saat
    00:05
    Yaşadığı Yer
    yurt disi
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0
    Blog Mesajları
    31

uyum bozuklugununun kisilik bozuklugu oldugunu biliyorum kolay kolay gecmez

Üye
    ozb Avatarı

Gerçek Adı
    muzaffer
    Son Giriş
    24.06-2014
    Saat
    19:30
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

arkadaşlar merhaba,
    bugün psikyatride muayene oldum ve bana iki adet ilaç verdi ve bunlara başla dedi.ayrıca reçete den hariç diğer kağıdın alt tarafında karar kısmında; "tedavisi düzenlendi, askeri işlevsellik değerlendirme ve kıta kanaati formu ile kıtası hastanesinde kontrolü uygundur." yazmakta. tanılar kısmında ise ; f43.2 uyum bozuklukları yazıyor.
    ankarada görev yapıyorum. muhtemelen gata ya sevk edicekler. çürük alma ihtimalim nedir ?

Üye
    aslanmax61 Avatarı

Son Giriş
    03.12-2014
    Saat
    13:26
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

1. mesajdaki aynı işlemler bana gatadan 21 gün hava değişimi verilerek yapıldı benimki smk idi son bir hafta kala askerlik şubesine gittim onlarda beni merzifon asker hastanesine yolladı doktor nerdeyse aynı şeyleri yazarak beni birliğe yolladı. bana oradaki formla sevk edileceğimi söyledi işin içinden çıkamıyorum ruhum daralıyor artık ne yapmalıyım birliğe gitmek istemiyorum gitsem bile birkaç günden fazla dayanabileceğimi sanmıyorum.

benim sonum ne olur tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin...

bu arada tanı aynı F 43.2 uyum bozukluğu

Üye
    fulya35 Avatarı

Gerçek Adı
    fulya
    Son Giriş
    02.01-2017
    Saat
    21:54
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

bu tablodakı hastalık ıle ılgılı durumda askerler curuk raporu alırlar smk lı orak rapor alan askerın tedavı gordugu hasteneye gıdıp son tetkıt lerını yaptırıp doktorların sonucuna gore curuk yada hastalıgını bırkez daha gozlemden gecırırler smk demek son muane kontrol demektır askerıde sıhye ızını de denılır dolasıyla bu tur askerlık yapıp ızıne cıkan askerlerın yapması gereken sey askerlık yaptıkları bırlıgıne teslım olup ondan sorumlu amırın idaresinde tedavı gordugu hasneye yollanır son sureclerde gıtms oldugu hastane sakerlıge elverışlı degıldır ıbaresıne verecek yetkılı hastane degıl ıse gata hastanelerıne sevkı ıstenıp oradan yapılan tetkıtler sonrasında elverıslı degıldır yazılı rapor sunulur bu rapor askerlık belgesı nıtelıgını taşır boyle olanlardan askerlık terhıs belgesı ıstenılmez bu tarz askerlık yapan erler erbaşlar askerlık yapamaz nobet tutamzlar

Üye
    aslanmax61 Avatarı

Son Giriş
    03.12-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

yani ben şimdi gidince sevk edicekler beni ve elverişsiz alıcam konunun özü bu mu ?

Üye
    fulya35 Avatarı

Gerçek Adı
    fulya
    Son Giriş
    02.01-2017
    Saat
    21:54
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

sız smk lıyım dıyorsunuz askerlık yaptıgınız yere teslı olduktan sonra ıdare amırın senı tedavı gordugun hastaneye yollar son tetkıtlerın yapılır ve senı gereklı gorduklerı gata ya sevk ederler orası senı elverıssız derse curuk alırsın senı 21 gun vermıs sebebıde sudur 20 gun alsaydın ıstıratı ozaman bırlıgınde gecırecektın senı 21 vermıs buda memleketınde gecırmen demek smk da dedıgım gıbı son muane kontrol demek zaten toplmda 90 gun ıstıraat kullanıp 91 denıldıgınde sen curuksun demek doktorların sana vermıs oldugu teshıs askerlık yapamaz demek tır askerlıge elverışli degılsınız kısaca

Üye
    aslanmax61 Avatarı

Son Giriş
    03.12-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

yarın birliğe teslim olucam ama bunu yapabileceğimi sanmıyorum kalbim patlayacak gibi kasılma ve ataklar geçiricek gibiyim kapalı hissediyorum kendimi ne yapacağım gittiğimde fazla bekletirlermi beni dayanıcak gücüm kalmadı orda 1 güne bile tahammül edemiyorum ben...

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Sakin olmaya çalış kardeşim. Gittiğinde sevk al hastaneye... Sakin sakin.

Sayfa 1 / 15 1234511 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 17.06-2015, 08:12