aslanmax61;
geçmiş olsun kardeşim Allah kurtarmış gerçekten. Bende salı günü teslim olacağım, direk tugay komutanıyla görüşmek isteyeceğim, yaşatılan 10 sayfalık süreci kendisine aktaracağım ve Allah'ında izniyle oradan kurtulacağım.
aslanmax61;
geçmiş olsun kardeşim Allah kurtarmış gerçekten. Bende salı günü teslim olacağım, direk tugay komutanıyla görüşmek isteyeceğim, yaşatılan 10 sayfalık süreci kendisine aktaracağım ve Allah'ında izniyle oradan kurtulacağım.
F43.2 uyum bozukluğu 21 gün ava değişimi aldım. Birlik askerliğe elverişli değildir diyor kıta kanaatte. Tekrar aynısını yazacaklar yine gittiğimde. Çürük alabilirmiyim sizce yardımcı olurmusunuz
Abdurrahman, bence "askerlik yapamaz" diye çıkacaktır sonuç.
Son durumu buraya da yazar mısın?
Hava değişimi kağıdında muayene maksadı: Hava değişimi altı aya kadar ( altı ay dahil) yazıyor bu ne oluyor yardımcı olurmusunuz?
abdurrahmanerdoganbey merhaba sıze zaten elverıslı degıldır demışler burada askerlıgınıze nekadar sure var bılemıyorum ama eger buradakı 6 aylık sureden bahsedıyorsa sıze 6 ay tedavı edıp askerlıkten sayıp oyle curuge ayıracaklardır burada hocalar senın hastalıgın kronık ruhanımı travma sonucumu psıkolojıkmı dıye bakıp tedavı edecekler vermış oldugun f43 bır 42 var bunlar travma sonucu depresıf bozuklugu ıle ılgılı tanılardır
Abdurrahman
Merhaba dostum bende aynı şikayetten hava değişimi aldım. Banada 21 gün hava değişimi verip. Hava değişimi altı aya kadar ( altı ay dahil) diye yazmışlar. Bende durumum ne olacak merak ediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yarın hastane gidiyorum kıta kaneat ve askeri işlevsellik formuyla çürük umarım alırım
Mesut34;
Dostum seni hiç tanımıyorum ama dualarım seninle emin ol. F43.2 ile beni deliler koğuşuna tıkadılar, 4 gün orada kaldım. 10 gün istirahat yazıp 21 gün sonra detaylı kıta anket formuyla geri çağırdı. Umarım en kısa zamanda kurtulursun.
Tetdheredkod
Saol dostum. Senin yaşadıklarını okumuştum. Çok üzülmüştüm inşallah en kısa zaman eski sağlığına kavuşursun.
Merhabalar,
Ben şu an askerlik yapmakta olan biriyim. psikolojik nedenlerden ötürü yaklaşık 1 ay önce askeri hastaneye sevk aldım. Askeri hastane bana ilaç yazdı ve 1 ay sonra kontrole gideceğimi söyledi.(Bu aşamada kıta kanaat formunda askerlik yapabilir yazıyordu.) haftaya tekrar askeri hastaneye gideceğim. Komutanlarıma derdimi anlattım ve komutanım kıta kanaat formuna ''askerlik yapamaz'' yazacağını söyledi ve çürük alman için elimden geleni yapıcam dedi. sizce erzuruma gittiğimde durum ne olur ? Bu kıta kanaat formu önemli midir?
Evet, kıta kanaat formu oldukça önemlidir. Sonuç genelde o kanaatle paralel olur.
Yani çürük verirler mi ? Çok teşekkür ederim ilginiz için
Net bir şey söylemek mümkün değil. Ama işte dediğim gibi, o kıta kanaatine uygun karar verme olasılıkları yüksek