TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 3 / 15 İlkİlk 123456713 ... SonSon
Toplam 212 mesajın 31-45 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    gzmkry Avatarı

Son Giriş
    05.11-2014
    Saat
    18:37
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba ben çok acil olarak birşey sormak istiyorum nişanlım ağustosta askere gitti daha once epılepsı hastalığı geçirmişti gittikten sonra psiklojisi bozlmaya başladı eski hastalığı nuks ettı uyku sorunu ve bunalım yasadı etımeskuta ordan gataya sevk edıldı gatadan on gun ıstrhat aldı ıstrhtı bırlıgınde geçırdı dagıtmdan sonra tekrar aynı sorunları yaşamaya başladığını soyledı rdm ayrılmıştı kendısı zaten kagıdınada uyum sorunu yazmışlar şuankı bırlıgne gırerken gırış muayenesi olmuş dosyasının henuz glmedığı soylenmış durumu bılındıgı ıçın aralıkta muayneye cagrılmış acaba hava değişimi yada cürük alma şansı varmıdır çunku gerçekten psikolojısı bozuk hemen cvp verırsenız cok sevınırım ılgılerınız ıcın tesekkurler

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:24
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

"uyum bozukluğu" deyip net bir şey söylemek mümkün değil. Bunun düzeyi önemli. Onun için buradan bir şey söylemek olanaksız. Ama kendisini iyi hissetmiyorsa mutlaka doktora çıkmak için komutanları ile görüşsün.

Üye
    gzmkry Avatarı

Son Giriş
    05.11-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba ben çok acil birşey daha sorucaktım ama bugün nişanlımla konuştum gittiği hastane terar erzuruma sevk etmiş ama bir hafta sonraya kalmış bugün revir doktoru yanına çağııp yarın bulundukları yerdeki askeri hastaneye gitmesini söylemiş ve kağıdına aşırı ankisiyete ve uyum bozukluğu yazmış internette birkaç kişide okudum bu durumu elverişsizdir raporu vermişler acaba nişanlımada bu teşhisten dolayı elverişsizdir raporu verilirmi

Üye
    cokokrem Avatarı

Son Giriş
    16.10-2014
    Saat
    09:11
    Yaşadığı Yer
    çorlu
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba bende bisey sormak istiyorum. Nisanlim asker fakat cok buyuk takintilari var ve onu cok etkiliyor. Mesela kolonya onun yuzunden hayati alt ust oldu bulunan ortama giremiyor herkesden once kalkip tras olmaya calisiyor ki milleti yuzune kolonya surerken gormesn. Yemekleri yoyemiyor icinde acaba kolonya mi var diye. Artik cok bunaldi daraldi ne yapacagini bilmiyor. 21inde izne cikacak burda bir psiyatrya gidicek ama hemen halledilcek bisey degil bu sonucta. Insanlar onunla dalga gecicek diye kimseyede anlatamiyorr ne yapmasi gerektogini oda bende bilmiyoruz. Tek bildigim cok çaresiz :-(

Üye
    gzmkry Avatarı

Son Giriş
    05.11-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Çok ama çok acil birşey sormak istiyorum lutfen hemen cevap verebılırmısınız cok onemlı
    raporda ankseyete bozuklugu.hastanın askerlik işlevselliğinin degerlendirilmesi için birlik formu ve refakat ıle erzurum askeri hastaneye sevkı uygundur.arz ederım.
    kesin tanı F43.2 uyum bozuklukları yazıyormuş form pzrtesı doldurulcak perşembede erzurum hastanesine sevk olcakmış bu durumda nasıl bir işlem uygulanır hava değişimi yada curukmu alır herkes curuk aldığını soylemış bu tanıyla ama.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Bölük komutanı birlik formunda nasıl bir değerlendirme yazmış acaba gzmkry? Eğer oradaki görüş askerlik muafiyeti yönündeyse, hastanedeki tespitlerle birlikte muafiyet ya da bir süre rapor verilecektir.

cokokrem, ben olsam kimseye söylemem. İnsanlar acımasızdır. İdare edebildiği kadar etsin. Ama dayanılmaz bir hal alırsa, o zaman oradaki komutanlardan birine konuyu açsın... Zor bir durum. Sabır.

Üye
    gzmkry Avatarı

Son Giriş
    05.11-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Birlik formuna askerlık yapar yazmışlar ancak komutanlarına arkadaşlarına uzak souk yazılmış ve uzman gormesı gerkemektedır yazmışlar erzuruma gıdıcek daha once gataya gıtmıştı istirahat ve ılaç verılmıştı bunlarda yazılmış rapora sızce ne olur.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Bu durumda doktorların görüşü belirleyici olacak. Ama muafiyet zor gibi görünüyor

Üye
    gzmkry Avatarı

Son Giriş
    05.11-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

hava değişimi alabilme ihtimali ne olur sizce

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Hava Değişimi olabilir evet. Önceki doktorun görüşüne bakarak bu ihtimal mümkün görünüyor

Üye
    gzmkry Avatarı

Son Giriş
    05.11-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

birlik formuna amırlerine arkadaslarına komutanlarına uzak soguk yazılmıs intihara kalkmısmıs daha once aynı nedenlerden gataya gitmiş 10 gun yatak ıstıratı ve ılac tedavısı yapılmıs rdm personel uyku problemı cekıyor uyuyamıyor ve askerliğe uyum sağlamakta gucluk cekıyor uzman görmesi yazmıs bölük komutanı süreklı korkuyor tek basına ıs yapmaktan korkuyo en alta askerlik yapar yazmıs zaten ılk katılıs muaynesinde dıs hastaneye sevk etmısler ordan erzuruma sevk edilmiş sonra tekrar revirden cagırılıp erzincan askeri hastaneye sevk edilip rapor cıkarılıp karar kısmında anksiyete bozuklugu.hastanın askerliğe elverişliliğinin degerlindirilmesi icin birlik formu duzenlenıp ve refakatcı ıle erzurum askeri hastaneye sevki uygundur.arz ederim kesin tanı F43,2 UYUM BOZUKLUGU YAZIO sizce karar ne olur birliğini 4 gun once değiştirmişler yeni böluk komutanı yazmış

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

Bence bu kadar telaş etmene gerek yok. Çünkü buradan bakıp seni tatmin edebilecek bir yanıt vermek imkansız. Bekleyip göreceğiz sonucu... Ama yukarıda yazdığım gibi, en azından hava değişimi verilir diye düşünüyorum

Üye
    gzmkry Avatarı

Son Giriş
    05.11-2014
    Saat
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Çok teşekkür ederim..

Üye
    NurC Avatarı

Gerçek Adı
    Nur
    Son Giriş
    30.10-2014
    Saat
    23:38
    Yaşadığı Yer
    Mugla
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

İyi akşmlar benim eşim doğuda askerlik yapıyor ama piskolojisi altüs olmuş firar bile etmeyi düşündü ondada uyum bozuklugu var geçen rdmye çıktı dalga gçmiş doktr her konuşmamzda ölck gbiyim diyo dogu tehlikeli oldugu için hastaneye gtmesinide ben istmyrm bunu izne gelip bir doktra gtse hava degişimi alabilirmi lütfen yardım edin

Üye
    ozmen52 Avatarı

Son Giriş
    13.11-2014
    Saat
    16:50
    Yaşadığı Yer
    Edirne
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Bana F43.2 Uyum bozukluklari var yaziyo 1 tane ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi çok kötü bi durumdayim dayana miyorum artik ne yapmam lazim bu noktadan sonra ne doktorlar anliyo ne de kommutanlar dinliyir 1 Ay bile nasil dayanicam bilmiyorum ama ne olur bi yol gösterin geride eşim. Ve çocugum olmasa coktan intar etmiştim 2 aylik askerim

Sayfa 3 / 15 İlkİlk 123456713 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 17.06-2015, 08:12