TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 789101112131415 SonSon
Toplam 212 mesajın 151-165 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mami3535 Avatarı

Gerçek Adı
    muhammet
    Son Giriş
    05.12-2016
    Saat
    01:31
    Yaşadığı Yer
    izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    benm nerdeyse 9 ay olcakkk alalıı daha gelmedi baya sürüyo dediler yani 6 ay kadar dediler ama 9 ay oldu beklemedeyiz bakalım

Üye
    Camcıçao Avatarı

Son Giriş
    18.12-2015
    Saat
    13:45
    Yaşadığı Yer
    Sivas
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Mrb arkadaslar sizden bilgi almam qerekiyor

bn geliboluda askerim istanbul qatadan uyum bozkluqu aldim f43.9 aldim
    suan hawa deisimindeyim birliqe qitmek istemiyorum qittiqim zaman zorluk cikariyorlar resimli sewkimin yapilmasinda we bana bu raporu weren binbasi tabip kontrole qelcen dedi ama kontrol yazmamis

bn birliqe qitmeden ne yaabilirim

Üye
    hasan er Avatarı

Son Giriş
    25.12-2015
    Saat
    19:17
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Askerim iki kez psikiyatriye gittim . Psikolojik sıkıntılarım var. Resimli sevk ne demek . Lütfen cevap Yazın teşekkür ederim.

Üye
    canacan Avatarı

Son Giriş
    26.11-2017
    Saat
    23:12
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@hsyn018

Depresyona girmişsin sen dostum psikoloji servisine sevkettir kendini muhakkak. Hava değişimi vermeleri lazım sana

Üye
    hsyn018 Avatarı

Son Giriş
    22.04-2016
    Saat
    21:57
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Yavaş yavaş insanin psikolojisi bozuluyor burda yavas yavas eriyorum bititorum yemekten kesildim başlarda 3 öğün yerken simdi kahvaltiyi zor yapıyorum sigara ve su icmekle geçiyor gunlerim kafam çok bunaldi burada inthar etmek istiyorum ailemi nisanlimi çevremde en nefret ettigim insanlari dahi ozledim hastalandim burada hastanede yattim insan hastanede yattigina sevinirmi sizce ben iyilesmemek icin dua ettim burada eziyet görüyorum eziyet görmekten se ölmeyi tercih ederim burada cok hassaslastim normalde 10 dakikada dus alirken 1 saatte çıkıyorum cok tedirginim her an bisey olucakmis gibi ara ara kalbimde çarpıntı oluyor bir yere daliyorum öylece kalıyorum arkadaslarimla muhabbet edip yanlarindan ayrildiktan sonra sanki hepsi benim arkamdan konuşuyor hepsi benimle alay ediyor gibi geliyor bu yüzden hep tek geziyorum tek gezmeye alıştım insanlardan nefret ediyorum geceleri düşünmekten uyuyamiyorum çıldırmak uzereyim bileklerimi kesicem yakinda burada zorla duruyorum insanlardan nefret ediyorum çevremde insan görmek istemiyorum milletin sesi bana batıyor bitiyorum burda yavas yavas nasil kurtulucam nasil.bir yolizlemem lazim yyardım edin

Üye
    Aydo123 Avatarı

Son Giriş
    11.03-2016
    Saat
    07:11
    Yaşadığı Yer
    Hatay
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba

ben izindeyken psikolojik sorunlarından dolayı kendmi bicakladim bir ay sivil hastaneden ahava degismi aldim haliyle çünkü iki hafta yatakda kaldım ayağa kalkamadm hava degismm bitince bu seferde askeri hastaneden psikiyatri den 1 ay verdiler
    smkli bitmeden tekrar çağırdılar orada gataya sevk etti yarin gidecem
    bn artk kndm de değilim nisanlmdan ayrldm ailwmlw aram bozk istmiyorm gtmk askere tekar üstelik bide yargılanyrm
    gatadan bana curuk verirlrr mi ikinci hava degismndym su an ne yapacm insanlar a zarar vermeye basladm

cvp vrrin lütfen

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:24
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

@Camcıçao
    Ancak acil hallerde sivilden alınan rapor birliğe teslimi geciktirebilir. Onun dışında ya askeri hastane, ya birliğe teslim...

@hasan er
    Üzerinde fotoğrafının olduğu bir sevk evrağı ilehastaneye gideceksin.

@hsyn018
    Kardeşim, zor günler yaşadığın belli. Bunları ifade edip hastaneye sevk aldığında doktor ne dedi? En azından bir süre eve gönderecek istirahat verse, belki rahatlarsın. Belki sivilde bir psikiyatriste gider, ilaç kullanmaya başlarsın.

@Aydo123
    Durumun hakkında bir şey söylemek kolay değil. Ama kendini bıçaklayacak kadar bunaldığına göre ve bu konuda askeri hastanedeki psikiyatristten 1 ay hava değişimi alabildiğine göre, bence oradakiler de seni zorlamayıp mufiyet vereceklerdir.

Üye
    Aydo123 Avatarı

Son Giriş
    11.03-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Hatay
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@oturanBoga Hasta hakkında işlem yapılabilmesi için sıralı sicil emirlerinden fotoğraf onaylı şevki tekrar uygundur yazan bi kâğıt aldım bu evraklarını tamamladı gel sna muafiyet verecem dedi benim anlamadigm su birligime gidecem komutanlarim onları mi dolduracaklar ya doldurmazlarsa olmuyack mi ihtimalleri var mi peki cevabınız için bu arada tesekkur ederinmmm

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

@Aydo123

Birliğindeki komutanların da doluracaktır. Bir sıkıntı çıkartmaları için sebep yok...

Üye
    Aydo123 Avatarı

Son Giriş
    11.03-2016
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Hatay
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@OturanBoğa

Hocam hala birligime gidemedm kıta anket formu doldurmak için toplanma merkezindeyim aradan bir hafta geçecek nerdeyse ankara için sorun olur mu bi tarih vermedi çünkü bide merak ettigim birliğinden beni kendi bulunduğum hastane sevk edecek mi yoksa direk komutanlar formu doldurduktan sonra gidebilirmiyim

Üye
    2xLcompton Avatarı

Gerçek Adı
    Kubilay
    Son Giriş
    14.12-2016
    Saat
    15:27
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Uzun süreden sonra sizlere yardımcı olmak için siteye giriş yaptım.

Arkadaşlar Bülent abi ne diyorsa o , onun dediği herşey tamı tamına karşıma çıktı .

Türkiyedeki en az 7-8 farklı askeri hastanesine gitmiş bulunmaktayım psikolojiden çürük almak okadar kolay degil arkadaşlar doğu bölgesindeyseniz şansınız biraz daha yüksek. Fakat öyle bir durum ki sadece Ağrı için söylüyorum Ağrıda askerlik yapan arkadaşlar varsa veyahut yakın illerde askerlik yapıp bu durumdan muzdarip arkadaşlarım varsa Ağrı askeri hastanesine sevkini isteyebiliyorlarsa istesinler size ilkinde 10 günlük ilaç tedavisi ( tabii prosedür bu şekilde olduğu için oradaki canını yediğim üsteğmen'e kalsa ilk bakışta muafsınız ) Sonrasında 21 gün hava değişimi dönüşünde direk muafiyet.
    İzmir ve İstanbul askeri hastanesinde ilgi 0 senin askerlik gün sayına bakıp seni dinlemeden kapı dışarı yapıyorlar hiç ordan umut beklemeyin .

Son olarak şunu söylemem yeterli olucaktır , arkadaşlar kesinlikle birlik komutanınız herşeyi belirleyen kişidir. Ona gidip herşeyi açıklarsanız yalansız bir şekilde ve o sizi izlemeye başladıgında öyle gülerek yada nebileyim ortamda küfürlü şaka yaparsanız hiçbir anlamı kalmaz işine geleni yapıyor damgası yemeyin baştan. Ben tamı tamına 4 ay uğraştım sonunda muaf belgesini alıp evime geldim bu iş sabır ister .

Özel mesajlara bakamıyorum bu post altında güncel olarak bir süre kalıp size yardımcı olmaya çalışacağım.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

@Aydo123

Askeri bir zorunluluk olarak işleri uzadığı için hiç bir sorun çıkmaz. Merak etme.

Elindeki yazıda kıta anket formunu doldur gel demişlerse, hastane sevki gerekmez.

Üye
    hsyn018 Avatarı

Son Giriş
    22.04-2016
    Saat
    21:57
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Arkadaşlar raporumun son kısmında . Duygulanım sıkıntılı davranışları gözleme göre psikomotor aktivitesi normal olup sosyal işlevselliği azalmış olarak değerlendirilmiştir öyküsüne göre premordibinde b kümesi kişilik özellikleri ve uzun zamandır devam ediyor sosyal sorunları olduğu askerliğe başladıktan sonra dönem dönem uyum sorunları yaşadığı son dönemde işlevselliğinin azalması nedeniyle sevkinin yapıldığı anlaşılmaktadır // uyum bozukluğu olarak değerlendirilen hastanın düzenlenen tedavisine hava değişiminde uygundur

TANI F43.2 uyum bozuklukları
    Karar
    17/c/
    C/17 BİR AY HAVA DEĞİŞİMİ

BENİM SORUNUM : uyur gezerlik ve ailevi nedenler küçükken vardı şimdi askerde tekrarladı sürekli geceleri kalkıyorum. Ben hava değişimini acemi birliğinde aldım usta birliğime salı günü teslim olucam ığdıra gidicem kendi devrelerim usta birliğine gitti ben şimdi nelerle karşılaşırım acemi birliğinde aldığım için hava değişimini ığdırdan hangi askeri hastaneye sevk ederler beni yoksa tekrar ankara gatayamı sevk edecekler

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.029
    Verilen Beğeniler
    4.300

@hsyn018

Oraya yakın askeri hastaneye sevk ederler diye tahmin ediyorum. Ve sıkıntılarının devam ettiği tespit edildiğinde yeniden hava değişimi verip, ardından da muafiyet için heyete çıkartırlar.

Üye
    kalkanbaligi Avatarı

Gerçek Adı
    kalkan
    Son Giriş
    18.03-2022
    Saat
    09:38
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    psikolojik sıkıntıları olan arkadaşlar askeri belgeler pek işinize yaramaz.Hava değişimi aldığınız gibi sivil hastanelerden ilaç yazdırın ve reçetenin fotokopisini alın olmadı eczaneden çıktısını alın birlikteki revir tabibine götürün.Ondan sonrası askerliğe elverişli değildire giden yoldur.
    dipnot: sivil hastanelerden uyku ilacı alanlar şansını zorlamasınlar

Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 789101112131415 SonSon

LinkBacks (?)

1. 17.06-2015, 08:12