Akrebin düşmanlığı beterdir ejderhadan
Ejderha âşikar vurur, akrep gizli her zaman.
(Nizami)
Akrebin düşmanlığı beterdir ejderhadan
Ejderha âşikar vurur, akrep gizli her zaman.
(Nizami)
bugünlerde kendilerini kaptan ilan edenler varmış.ama benim gözümde çok iyi dümenci olmanızdan öte gidemezsiniz ....))
'' Kendine iyi bak '' cümlesinin devamı
'' Çünkü ben beceremedim..:/ '' olmalı...
SEVECEKSEN şüphe etme ♥ SEVMEYECEKSEN ümit verme ♥ SENİ SEVMEYENİ sende sevme ♥ SENİ SEVENİ sonu ölüm bile olsa ASLA TERK ETME...NOKTA
Artık öğrendim ki; kimi sevdiğin önemliymiş. Uzun yolu göze alamayana kelebek olunmazmış. Nefesi yetmeyenle dipte hazine aranmazmış. Aşkın ibadetini bilmeyene bayram bağışlanmazmış..
İclal Aydın
Kimse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir bilmelisin. Küçümsediğin her şey için gün gelir önemsediğin bir bedel ödersin..
Vicdanlı ve dürüst olmak, "hesaplı" olmaktan iyidir. "Hesap" insanı makam sahibi yapar da, "VİCDAN"; daha önemli bir işe yarar: İnsanı insan yapar..!
Aşkı tanıyan bir kadın,asla aşktan azına razı olmaz! Sahibi olamayacağı boş sevdalarda kiracı kalmaz
Maksim Gorki
fiyuvv ercii abii süpermişş buuuuuu![]()
Bu yükle öleceksin dedim HAMALA... Ölümden kolay sen UMUTTAN haber ve dedi... UMUT varsa dünyayı vur sırtıma...!
Zayıflamak için HIYAR yiyen,Güzelleşmek için HIYAR maskesi kullanan kadının, sevmek için bir HIYAR'ı seçmesinden daha normal ne olabilir ki?![]()
Hayal kırıkları üstünde çıplak ayaklarla yürüdüğün yol, hayallerinin gerçekleştiği taze bir hayata açılıyor; şimdilik biraz canın yanacak.
Bakkala diye çıkıp 10 yıl kaybolasım var ama Müge Anlı'nın beni bulmasından korkuyorum![]()